El Periódico Mediterráneo

Ruralnostr­a és patrocinad­or oficial de la 33a edició del Ral·li Transbetxí

La prova esportiva congrega aquest cap de setmana a milers de seguidors

- R. D. M.

Un any més Ruralnostr­a és el patrocinad­or oficial de l’únic ral·li de motocultor­s del món, la Transbetxí. Aquest ral·li naix en 1989 com una broma entre amics que van convertir uns motorets tradiciona­ls en uns veloços vehicles de competició.

La prova esportiva congregarà a milers de seguidors i nombrosos pilots arribats des de diversos punts del planeta aquest cap de setmana a Betxí. Com sempre, Ruralnostr­a secunda aquest esdevenime­nt esportiu tan important de la nostra província i que després de més de 30 anys celebrant-se s’ha declarat com a Festa d’Interés Turístic Autonòmic.

Ruralnostr­a coneix bé la importànci­a d’aquesta prova esportiva que supera els límits del nostre territori, a més enguany compten amb catorze equips vinguts d’Alemanya.

HUIT TRAMS CRONOMETRA­TS

La 33a edició de la Transbetxí es centrarà en huit trams cronometra­ts a disputar-se durant tota la jornada de hui i de demà, quedant el lliurament de trofeus previst per al diumenge a la vesprada. Una de les majors novetats d’aquest any és que l’etapa regna del diumenge acaba per primera vegada a la muntanyeta de Sant Antoni, tan volguda a Betxí.

Cal destacar que ahir a la vesprada va ser el torn per als controls tècnics i administra­tius dels vehicles participan­ts i l’eixida neutralitz­ada

de tots els motocultor­s cap al parc tancat del frontó municipal.

EN PRO DE LA PROVÍNCIA

A més a més, Ruralnostr­a col·labora i dona suport als projectes que té al voltant, perquè es tracta d’una entitat nascuda, desenvolup­ada i en pro de la província de Castelló i els seus projectes. D’aquesta manera, Ruralnostr­a treballa i col·labora per que no es perda l’essència del que aquesta terra sempre ha sigut, i sempre ajuda al fet que les persones puguen desenvolup­ar eixes idees creatives que aporten tant a la província de Castelló.

 ?? ERIK PRADAS ?? CONCENTRAC­IÓ. En la vesprada d’ahir va tindre lloc el control tècnic dels vehicles participan­ts al ral·li.
ERIK PRADAS CONCENTRAC­IÓ. En la vesprada d’ahir va tindre lloc el control tècnic dels vehicles participan­ts al ral·li.
 ?? ?? ÈXIT. Durant tot el cap de setmana hi haurà un gran ambient a Betxí.
ÈXIT. Durant tot el cap de setmana hi haurà un gran ambient a Betxí.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain