El Periódico Mediterráneo

Queixes per l’estat del vial la Ratlla al tram de Nules

Usuaris i veïns de la platja critiquen la «falta de mantenimen­t» del camí

- MIGUEL ÁNGEL SÁNCHEZ

Dos anys després, tornen les crítiques pel mal estat del ferm del camí la Ratlla Moncofa-Nules, com va informar Mediterrán­eo. En concret, les queixes se centren en la part que correspon mantindre a Nules, on denuncien que «fa anys» que no es porten a terme tasques per arreglar el sòl d’aquest vial.

Usuaris i veïns de la platja de Moncofa són els que han recuperat aquesta reivindica­ció i recorden que els conductors, per tal d’evitar danys en els seus cotxes, transiten per la part de l’esquerra de la calçada, la que manté Moncofa perquè està en «bon estat».

L’alcalde del tram adequat, Wences Alós, s’ha ficat en contacte amb el primer edil de Nules, David García, per tal que porte a terme el mantenimen­t del camí. Pareix que està contemplad­a l’actuació i s’ha demanat una subvenció per executar-la però, de moment, segueixen les foradades com a protagonis­tes de la carretera que comparteix­en ambdós municipis.

Fa uns anys, mitjançant unes ajudes, l’Ajuntament de Moncofa va asfaltar de forma íntegra la seua part de ferm. Des de Nules van demanar el mateix suport econòmic, però s’ho van denegar i va fer front a la seua intervenci­ó amb fons municipals propis.

Cal destacar que aquest camí no és sols un vial rural, ja que és un dels més utilitzats pels veïns, turistes i estiuejant­s de la platja de Moncofa i del sud de la costa de Nules. Durant els mesos de l’estiu, l’increment de vehicles per aquesta zona és considerab­le, factor que també desgasta la carretera.

Per aquest motiu i per evitar qualsevol incidència de trànsit o possibles danys en els vehicles, des del consistori de Moncofa demanen al de Nules «celeritat» i que fique «tots els mitjans necessaris» per a restablir la situació del paviment en la part que li correspon tindre en bones condicions.

Fa un parell d’anys, des de Nules es van escudar en el fet que no van poder realitzar les millores perquè l’oposició «bloquejava» una modificaci­ó de crèdits per tenir els fons necessaris per executar les tasques de reparació dels forats existents al camí la Ratlla.

 ?? MIGUEL ÁNGEL SÁNCHEZ ?? Les crítiques es centren en el tram que pertoca mantindre al consistori de Nules.
MIGUEL ÁNGEL SÁNCHEZ Les crítiques es centren en el tram que pertoca mantindre al consistori de Nules.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain