El Periódico Mediterráneo

El Peñíscola Remember Fest ja supera les 2.800 entrades

El 3 de juny arribarà la segona edició amb Kate Ryan com a cap de cartell

- R. D. M.

A menys d’un mes per a la seua celebració, ja s’han venut prop de 3.000 entrades per a gaudir de la segona edició del Peñíscola Remember Fest, que tindrà lloc el pròxim 3 de juny. El major festival de música remember dels 90 i 2000 de la província de Castelló aposta en aquesta ocasió per Kate Ryan com a cap de cartell. La icònica cantant belga ha collit en la seua extensa trajectòri­a grans èxits com Desenchant­ee, Ella Elle l’A o Voyage Voyage que van revolucion­ar el panorama de la música dance a tot el món. Així, Ryan interpreta­rà sobre l’escenari del PRF els seus temes més coneguts per a donar el tret d’eixida a la temporada estival de festivals a la província.

MÉS NOMS A més de Ryan també enlluernar­an sobre l’escenari els grans temes de Linda Mertens i Milk Inc, entre els quals destaca el seu mundialmen­t conegut In my eyes, o els de La Luna, amb When the morning comes.

Grans artistes de la talla de Taleesa i el seu arxiconegu­t Let me be o la incomparab­le Eva Martí i la seua Fly on the wings of love» tampoc es perdran la cita remembera.

I com no pot ser d’una altra forma, els assistents al Remember Fest ballaran també al ritme del dj i productor espanyol, Javi Boss, així com del dj i coordinado­r de l’esdevenime­nt, Tonet Marzá, un referent provincial.

Pròximamen­t donaran a conéixer el cartell complet de dj’s, però alguns dels artistes confirmats que formaran part del cartell d’aquesta segona edició en la cita peniscolan­a són la mítica Tina Cousins amb Pray; Jessy i el seu Look at me now; Essential ft. Allison amb Touch the sky; Dee Dee i el seu Forever; Robin amb Flames of love; Sam Darris i Spirit of area; Spanic i el seu Sister golden hair; Wintermute amb Hands of fate i Sylvan amb Guittar spell.

LOCALITATS La venda d’entrades continuarà activa fins a la jornada de la celebració del festival i poden adquirir-se en format general, VIP i VIP Gold en la web oficial de l’esdevenime­nt ( www.peniscolar­ememberfes­t.com).

El certamen està patrocinat per Raser Esdevenime­nts, la regidoria del Cultura de l’Ajuntament de Peñíscola, Remember Radio i Rememberos.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain