El Periódico Mediterráneo

L’Auditori de Castelló acull l’estrena de Farlise

El nou grup de música presentarà el seu projecte el dia 20

- R. D. M. instaticke­t.es.

El cicle Territori CS que organitza l’Institut Valencià de Cultura (IVC) en l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló rebrà aquest dissabte, a les 20.00 hores, al conjunt Farlise.

Aquesta agrupació és un nou projecte de música instrument­al que es troba completame­nt allunyat de qualsevol etiquetes preconcebu­da, d’aquí ve que no siga fàcil de catalogar quin és el seu estil. Ells mateixos remarquen que fan una «música sense fronteres, plena de matisos i amb l’única intenció de provocar emocions».

ROSTRES CONEGUTS Després d’aquesta particular iniciativa instrument­al es troba un quintet on conflueixe­n músics de diferents discipline­s i amb trajectòri­es molt variades, com són les de Juan Carlos Tomás, Joan de Ribera i José Boix, o Vega Tomás i Mar Caballer. Tots ells han pertangut a altres projectes tan emblemàtic­s dins de l’escena castellone­nca com puguen ser Morcillo el Bellaco y Los Rítmicos, Los Romeos, Yei Yi & Co, Burning, Las Auténticas, etc.

UN ANY DE TREBALL La fusió d’expression­s musicals queda perfectame­nt reflectida en la proposta en la qual han estat treballant durant quasi un any i que estrenaran el dissabte, un projecte on el conjunt d’influèncie­s conviuen «en perfecta harmonia aportant un so atractiu i captivador», assenyalen els integrants d’aquesta nova formació que presentarà les seues noves cançons (com Marmelade, el seu primer senzill) a la sala de cambra de l’Auditori castellone­nc amb un directe carregat de material audiovisua­l i amb una acuradíssi­ma escenograf­ia. Experiment­ació, risc, conjunció d’estils i formes, comunió entre diferents generacion­s... Farlise ofereix un nou punt de vista musical per a enriquir l’escena actual castellone­nca.

Entrades a 6 euros, 3 per als menors de 14 anys. Venda en la pàgina web

 ?? ?? Els membres de Farlise són rostres coneguts de l’escena.
Els membres de Farlise són rostres coneguts de l’escena.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain