El Periódico Mediterráneo

Per tot el que importa

- IGNASI Garcia*

ESom la garantia per a fer realitat el nou impuls que necessita Castelló

l 28 de maig, la gent de Castelló hem de prendre una decisió que marcarà el futur de la ciutat. Hem de decidir, senyores i senyors lectors, si volem tornar a l’època de la corrupció i les retallades en serveis públics de la dreta, quan tancaven escoles, denegaven el medicament per a l’Hepatitis C o negaven el dret a la dependènci­a, o si volem donar un nou impuls a les polítiques progressis­tes que ens fan avançar en drets, serveis i oportunita­ts.

Castelló i el Grau ha de tenir un nou impuls en les polítiques progressis­tes per consolidar els drets, els serveis i les oportunita­ts a la nostra ciutat, és així, i amb diàleg, com es transforma i es fa avançar Castelló. I els ho explique, amb algunes de les mesures del que volem fer. En educació, seguirem dignifican­t aules amb un nou pla Edificant per millorar altres set escoles; en sanitat, reforçarem l’atenció primària amb més profession­als; en mobilitat, apostem per un transport públic fàcil i còmode amb horaris actualitza­ts i a temps real, i per arribar a 100 km de carril bici segurs.

En esports, impulsarem una marca esportiva potent, L’Esport mou Castelló, per atraure inversions; en emergència climàtica, volem començar pel sostre i instal·lar plaques solars a tots els edificis públics; i en ocupació, donarem un nou impuls a l’FP i donar resposta a les necessitat­s dels diferents sectors, per exemple amb el nou centre per a FP marítim-pesquera al Grau.

I tot açò només serà possible amb Compromís, perquè som la força política de Castelló, la que ens preocupa el que li passa a la gent d’ací. Així ho hem demostrat aquestos anys i així ho continuare­m fent si la ciutadania confia en nosaltres. Compromís som la garantia per a fer realitat aquest nou impuls que necessita el govern de Castelló i el Grau. Per tot el que importa. *Candidat de Compromís per Castelló a l’alcaldia de Castelló

 ?? ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain