El Periódico Mediterráneo

Concerts del Pinar posa a la venda el seu cartell per dies

L’esdevenime­nt musical tindrà lloc del 20 al 22 de juliol al Pinar del Grau

- N. C. mediterran­eo@elperiodic­o.com CASTELLÓ

El festival Concerts del Pinar, que se celebrarà del 20 al 22 de juliol al Pinar del Grau de Castelló, ha descobert el seu cartell per dies i trau a la venda aquestes entrades a un preu especial de 20 €.

Una vegada publicats els horaris per dia, el cartell es distribuei­x de la següent manera: el dia 20 els primers en donar la benvinguda seran Apologia, a les 19.30 hores. Després serà el torn de Palmer, a les 20.30, seguits de Malos Vicios, a les 21.30. Els dos últims grups seran El Drogas, dins del quaranta aniversari de Barricada, a les

22.30, i Boikot conclourà la nit a partir de les 00.00 hores. Un cop acabe el seu concert hi haurà dj’s fins les dues de la matinada, quan les portes del Pinar tancaran fins el dia següent.

El 21de juliol, el primer grup en inaugurar el dia seran els borrianenc­s Ni por favor ni ostias, a les 19.30 hores, qui ompliran de rock el Pinar del Grau. Prendrà el relleu Ebri Knight, a les 20.30, i una hora després tocarà la reina del punk a Espanya, Ana Curra. L’últim tram del divendres al Grau estarà protagonit­zat per Soziedad Alkoholika, a les 22.30, i per Josetxu Piperrak, a les 00.00. Les portes tancaran fins les dues de la matinada amb música d’ambient.

El dissabte serà la gran cloenda amb The Dance Crashers a les 19.30, seguits de Liher, a les 20.30. Els castellone­ncs Bandits, els quals van estar programats per a la primera edició sense poder tocar per les condicions meteorològ­iques, es podran redimir aquest any a les 21.30. Finalment, a les 22.30 tocaran els internacio­nals Sham 69 i Segismundo Toxicómano posarà punt i final al festival.

 ?? DANIEL FERNÁNDEZ ?? ‘El Drogas’ serà un dels grans protagonis­tes de la cita amb l’aniversari dels 40 anys de Barricada.
DANIEL FERNÁNDEZ ‘El Drogas’ serà un dels grans protagonis­tes de la cita amb l’aniversari dels 40 anys de Barricada.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain