El Periódico - Català - On Barcelona

¿Fam de futbol? Et proposem una alineació de bars on celebrar els gols a cop de gerra.

On realment s’aprecien les jugades no és al VAR, sinó al bar, amb b. Aquí va la nostra alineació de locals per udolar com una hiena i celebrar els gols a cop de gerra

-

El dia del futbol no és moment d’introspecc­ió. Més que buscar la pau interior, el que necessites és udolar com una hiena amb cada ocasió, fer xocar les mans amb qui sigui i celebrar gols a cop de gerra. Aquí va una alineació compensada de locals amb tota mena d’ambients i aficions, perquè et submergeix­is en el rugit fanàtic comunal i en un trago de 90 minuts.

1. Belushi’s Bar Barcelona BERGARA, 3 www.belushis.com/bars/barcelona#

Al cèntric bar d’aquesta popular franquícia d’albergs tot raja: les hamburgues­es, la salsa dels nachos, les pintes escolantse cap endins i les files de chupitos de Jäger. Aquest ambient es multiplica a l’enèsima potència amb el deliri esportiu multipanta­lla d’aquest hangar sempre a vessar, on ningú parla el teu idioma. Belushi’s és la Sodoma i Gomorra del futbol i l’extra de formatge.

2. Mau Mau Undergroun­d FONTRODONA, 35 www.maumaunder­ground.com

Sembla de Tinder, però dona per a Champions.Aquest lounge club instal·lat en un megaloft en ple Poble-sec, amb ambient modern i llums tènues, disposa d’una selecció de gins i vodka prèmium ideal per llançar el típic repertori de tempteig que utilitzem al conèixer un

match. Però, ah, amic, els dies que juga el Barça la finor s’oblida fins i tot en l’af

terwork més alegre. Quan veus Messi a 300 polzades, ja no hi ha swipe right que valgui.

3. La Violeta de Gràcia MASPONS, 6 www.lavioleta.cat

Si matines per agafar lloc abans del partit, la teva arribada es veurà acompanyad­a per la repicadiss­a de les taules de dòmino sobre el marbre i les tendres discussion­s de final de partida dels iaios del barri. Al bar d’aquest centre cívic de Gràcia n’hi ha prou amb dues pantalles sobre els expositors de patates fregides perquè es munti una encantador­a xerinola familiar culer. Això sí, hauràs de demanar-li el comandamen­t a les enfeinades cambreres per posar la Champions.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain