El Periódico - Català

La cadena Hotusa decideix traslladar el seu domicili social a Madrid

- EL PERIÓDICO

Hotusa, la principal cadena hotelera catalana, s’ha sumat a la llista d’empreses que han decidit traslladar la seva seu social de Barcelona a Madrid. La societat Hoteles Turísticos Reunidos (Hotusa Hotels) ha ubicat el seu nou domicili social al número 24 del carrer Xaudaró de la capital espanyola.

El grup que presideix Amancio López Seijas segueix d’aquesta manera l’estela de les més de 2.500 empreses que durant l’últim mes i mig s’han emportat la seu social fora de Catalunya a causa de la situació política, entre aquestes companyies del sector turístic i hoteler, com per exemple Derby Hotels o l’aerolínia Volotea.

Fundat el 1977, el Grupo Hotusa factura més de 1.000 milions d’euros i compta amb una plantilla superior als 4.000 empleats. L’organitzac­ió la integren Eurostars Hotel Company (l’àrea hotelera del grup, formada per les cadenes Eurostars Hotels i Exe Hotels), els consorcis Hotusa Hotels i Keytel i la central de reserves Restel, amb una cartera de 200.000 establimen­ts vinculats a tot el món.

SENSE COMENTARIS Fonts del Grupo Hotusa consultade­s per l’agència Efe han assegurat que no desitgen fer comentaris respecte al trasllat de la seu a Madrid.

El grup està organitzat al voltant d’una àrea de serveis turístics, que ofereix serveis de distribuci­ó, comerciali­tzació i màrqueting a establimen­ts hotelers d’arreu del món, i la divisió hotelera, que engloba el negoci de gestió directa d’hotels. Actualment compta amb una cartera de més de 150 hotels propis, dels quals més de 80 estan integrats en la cadena Eurostars Hotels i una quarantena en la cadena Exe Hotels.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain