El Periódico - Català

EL PERIÓDICO ofereix bufandes de Parfois

Els lectors podran adquirir la primera peça el 25 i el 26 de novembre per 7,95 €

- EL PERIÓDICO

Amb l’arribada del fred, EL PERIÓDICO presenta una col·lecció setmanal de maxibufand­es dissenyade­s en exclusiva per la marca Parfois per als lectors d’aquest diari. La col·lecció consta de sis entregues que estaran a la venda cada dissabte i diumenge durant sis caps de setmana consecutiu­s per només 7,95 euros cada una. La primera peça de la col·lecció, que es podrà adquirir el 25 i el 26 de novembre, és de color blau marí amb un quadrat beix.

Tots els models tenen una mida XL i els seus tons són perfectame­nt combinable­s. Parfois ha buscat que siguin al màxim de neutres. Això sí, cada bufanda té un detall diferent (com un quadrat o unes ratlles) que la converteix en un exemplar únic.

Parfois és una marca de complement­s de moda per a dona nascuda a Porto el 1994 de la mà de Manuela Medeiros. Des d’aleshores, s’ha convertit en líder en el món dels accessoris i la bijuteria. Parfois es caracterit­za per la seva recerca constant de les noves tendències per satisfer els gustos de la dona. Actualment, la marca té més de 700 botigues arreu del món.

SUBSCRIPTO­RS Aquesta col·lecció de bufandes Parfois, valorada en 47,70 euros, té un preu exclusiu per a subscripto­rs. Així, per 42 euros (l’enviament és totalment gratuït) rebran tota la col·lecció al seu domicili quan finalitzi la promoció.

I també els nous subscripto­rs disfrutara­n d’aquesta nova col·lecció de moda. Els que contractin una subscripci­ó trimestral de cap de setmana d’EL PERIÓDICO (50 euros) rebran completame­nt gratis la collecció completa de les sis maxibufand­es Parfois.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain