El Periódico - Català

Movistar+ s’alia amb Disney

Plataforma i la multinacio­nal creen un canal que naixerà el 22 de desembre

- JUAN CARLOS ROSADO

Movistar+ tindrà a partir del 22 de desembre un nou canal, Movistar Disney, que oferirà en exclusiva continguts de la companyia d’entretenim­ent, especialme­nt pellícules. La creació d’aquesta nova finestra, disponible per als abonats al dial 31, és fruit de l’acord estratègic al qual han arribat les dues empreses. Movistar Disney serà el segon canal al món que associa la marca Disney a una plataforma de tele de pagament, després de l’experiènci­a de Sky Movies Disney, al Regne Unit.

La nova oferta se centrarà en el cine i oferirà les 24 hores del dia èxits recents com Frozen: el reino del hielo, pel·lícules clàssiques com El rey león i Fantasía, títols de la saga de Piratas del Caribe, adaptacion­s en imatge real de clàssics com Maléfica i curts i continguts extra de l’amplíssim catàleg de Disney.

Les emissions s’iniciaran el 22 de desembre amb el curtmetrat­ge Steamboat Willie, que va marcar el 1928 el naixement del personatge de Mickey Mouse. Tot seguit, la versió del 1927 de Blancaneu, que passa per ser una de les pel·lícules més vistes de la història del cine. Frozen posarà el brillant colofó a l’estrena del canal a les 21.00 hores.

En la presentaci­ó, el president de Telefónica, Luis Miguel Gilpérez, Simón Amselem, Jerez,

CANAL ‘STAR WARS’ L’altra novetat de la plataforma de Telefónica és la posada en marxa del canal Movistar Star Wars, amb motiu de l’estrena el 15 de desembre de l’última entrega de la saga, Los últimos Jedi. Estarà disponible de l’1 al 17 de desembre en el paquet familiar de Movistar+, amb una exhaustiva oferta que inclou l’emissió de tots els títols de la sèrie cinematogr­àfica.H

 ?? EFE / PACO CAMPOS ?? Luis Miguel Gilpérez (esquerra) i Simón Amselem, en la presentaci­ó.
EFE / PACO CAMPOS Luis Miguel Gilpérez (esquerra) i Simón Amselem, en la presentaci­ó.
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain