El Periódico - Català

Gigi i Katy no hi actuaran

- MIREYA ROCA TEXTOS:

Xina denega el visat a la model i a la cantant, que no seran a Xangai dilluns

Gigi Hadid i Kate Perry no podran viatjar a la Xina per participar en el xou de Victoria’s Secret, que està previst per dilluns que ve, malgrat que s’havia confirmat la presència de totes dues feia setmanes. Els problemes burocràtic­s que està tenint l’organitzac­ió per desplaçar les models i estrelles de la música a Xangai estaria condiciona­nt no només el nombre de models sinó també les actuacions.

La supermodel, que ha participat durant dos anys en la macrodesfi­lada de llenceria, ho ha confirmat en el seu perfil de Twitter. En el tuit, la top confessa estar molt desanimada per no poder anar a la Xina aquest any. «¡Adoro la meva família de Victoria’s Secret, i tampoc puc esperar l’any que ve!».

Hadid no ha detallat les causes de la seva absència, però alguns mitjans asseguren que el govern xinès hauria rebutjat el seu visat per una polèmica imatge a les xarxes socials. I és que des de fa setmanes molts xinesos indignats reclamen a través de les xarxes socials que se li negui el visat a la top per la publicació d’un vídeo en què apareixia amb una galeta amb forma de Buda, mentre reproduïa la postura d’aquest.

Katy Perry tampoc podrà entrar a la Xina. La cantant ha estat intentant aconseguir sense èxit un visat, La model Gigi Hadid. La cantant Katy Perry. però li ha sigut denegat. Page Six assenyala que el govern xinès s’ha negat a autoritzar l’entrada de la cantant al país a causa d’un incident que es va produir el 30 d’abril del 2015 a Taipei (Taiwan), durant el qual l’estrella va lluir un vestit verd amb gira-sols incrustats. Aquesta flor havia sigut adoptada pels opositors taiwanesos al govern xinès, i per aquest motiu van prendre com un símbol de suport a aquest grup.

Les baixes de Hadid i Perry se sumen a les cinc models que tampoc han aconseguit el visat que els permeti viatjar al gegant asiàtic. Es tracta de les russes Kate Grigorieva, Irina Xaripova i Julia Beliakova; la ucraïnesa Daixa Khistun i la nigeriana Mayowa.H

ORIOL QUINTANA

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain