El Periódico - Català

Derbi d’astres ressecs

«Griezmann és el nostre jugador més desequilib­rant, el més important ofensivame­nt. Està molt bé» «Ramos i Cristiano són intel·ligents, són història en aquest club. Sergio pot dir el que vulgui. Està tot arreglat»

-

El primer derbi al Wanda Metropolit­ano arriba avui carregat d’angoixa per a dos equips que no poden fallar si no volen veure’s despenjats de la lluita pel títol. A vuit punts del Barça, l’Atlètic i el Reial Madrid lluitaran aquesta nit per un triomf capital que aparqui el seu mal joc i els problemes de les seves grans estrelles. Griezmann, amb dos gols a la Lliga, s’enfronta al judici de l’afició blanc-i-vermella després del seu acostament al Barcelona. Al davant, Cristiano Ronaldo, amb un únic gol a la competició, torna a pensar a marxar perquè no se sent valorat.

Per sobre de problemes físics, l’aturada pels compromiso­s internacio­nals ha deixat un altre tipus de seqüeles. Al Madrid s’ha sabut que Cristiano, sense compromís amb Portugal, ha tornat a demanar a Florentino sortir del club al juny. Una altra rebequeria del portuguès, que va rebutjar l’oferta de renovació i que només de sentir el nom de Neymar com a possible reforç blanc i el sou de Messi ha demanat que li obrin la porta.

Una situació que per a Zidane no altera els plans del seu equip, malgrat que va ser el mateix Ramos el que va obrir la porta al jugador de PSG. «No ens afecta gens que es parli de Neymar. Sabem que hi ha molt soroll al voltant del Madrid, però nosaltres n’estem al marge. Neymar és molt bo, però tinc els millors aquí i el vestidor ho veu igual. En el futur es veurà. No és el debat si parlar d’això suposa una falta de respecte per Cristiano. No parlaré d’un jugador que no és meu», va afirmar Zidane.

TENSIÓ ENTRE CR7 I RAMOS A tot això cal unir l’empipada de l’astre portuguès amb Ramos, que el va acusar d’avantatgis­ta per dir que amb Pepe, Morata i James «érem més forts», a la qual cosa el central va respondre que quan van guanyar les dues Supercopes a l’estiu «l’equip era el mateix». Zidane no va negar que hagi existit certa tensió entre el central i el davanter, encara que assegura que aquest assumpte està superat.

«Tots dos són història d’aquest club. Saben el que ens hi juguem i es respecten moltíssim. Són dues persones intel·ligents que han guanyat moltes coses junts i no passa res perquè opinin diferent. Sergio és molt llest i pot dir el que vulgui. Ja està arreglat», va declarar l’entrenador del conjunt blanc.

En el terreny purament esportiu, l’equip de Zidane sap que no pot fallar. Si ho fes, podrien tancar dissabte a 11 punts del Barcelona si l’equip de Valverde venç a Leganés. «Votaria perquè guanyi el Leganés. Sabem la importànci­a que té el partit davant l’Atlètic, equip que no veig pitjor que l’any passat. Per a mi són tres punts. Estem molt per darrere del Barcelona, ho reconec, però hi ha temps per superar-los», va apuntar Zidane, que podrà comptar amb Modric i Carvajal, no així amb Keylor Navas, Bale i Kovacic.

El seu equip ve de guanyar 3-0 el Las Palmas després de la seva setmana més tràgica amb derrotes davant el Girona i el Tottenham. Cristiano segueix sec amb un gol en set partits,

 ?? EFE / RODRIGO JIMÉNEZ ??
EFE / RODRIGO JIMÉNEZ
 ?? JOAN VILÀ ?? GRIEZMANN CRISTIANO
JOAN VILÀ GRIEZMANN CRISTIANO

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain