La Vanguardia (1ª edición)

‘Això és inadmissib­le’

-

Diuen que el conseller Vila ha trucat a la ministra Ana Pastor i li ha dit que això és inadmissib­le, en relació amb les nombroses incidèncie­s acumulades els darrers dies per Rodalies, i que el matí del dijous 21 de maig s’han fet especialme­nt manifestes, amb un endarrerim­ent generalitz­at dels trens de mitjana i llarga distància, situació que ha generat un caos considerab­le.

El conseller Vila és un polític singular que va una mica per lliure (en diuen “perfil propi”) i que de tant en tant presumeix de mantenir una bona relació amb la ministra Pastor. Amb això, Vila ens ve a dir alguna cosa així com que els del PP no són tan ferotges com els pinten, o bé que ell dispo- sa d’una capacitat especial per domesticar-los.

Sigui com sigui, el cas és que la realitat ens demostra que el conseller Santi Vila no ha aconseguit que el Govern del PP inverteixi el que ha d’invertir a Rodalies perquè el servei funcioni amb normalitat. És un secret a crits que el Govern central diu repetidame­nt que no té intenció d’invertir en la millora dels serveis catalans, atès que Catalunya vol ser un nou Estat.

Està molt bé això de voler marcar perfil propi; el que no trobo correcte és fer-ho a costa de prendre el pèl a la ciutadania.

JOAN SANZ BARTRA

Collbató

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain