La Vanguardia (1ª edición)

Ajuntament de Mataró

-

ANUNCI En sessió de 18 de maig de 2015 la Junta de Govern local va acordar aprovar inicialmen­t el Projecte d’urbanitzac­ió del PMU-11 Iveco-Renfe/Farinera.

Per aquest motiu s’inicia un període d’informació pública d’un mes, a comptar des del dia següent al de la publicació del present anunci en el "BOP", per tal que les persones interessad­es puguin presentar les al·legacions que estimin convenient­s.

La publicació integra de l’acord es pot consultar a www.mataro.cat a l’apar tat Seu electrònic­a al taulell d’edictes durant el seu període d’exposició.

L’expedient és a disposició de qualsevol persona interessad­a, al Ser vei d’Urbanisme de l’Ajuntament c. Pablo Iglesias, 63 2n. de dilluns a divendres de 9 a14 hores.

Mataró, 18 de maig de 2015. – Regidora Delegada dels Ser veis d’Urbanisme, Habitatge, Medi Ambient i Sostenibil­itat, Montserrat Rodríguez i Sánchez. mesos comptats des de l'endemà de la present notificaci­ó.

El recurs potestatiu de reposició s'haurà de resoldre i notificar en el termini d'un mes. El termini per interposar recurs contenciós administra­tiu serà de dos mesos comptats des del dia següent de la recepció de la notificaci­ó de l'acte exprés.

Contra la desestimac­ió tàcita del recurs potestatiu de reposició, que s'entendrà produïda un cop transcorre­gut un mes comptat des de l'endemà a la seva interposic­ió sense que s'hagi resolt expressame­nt, es pot interposar recurs contenciós administra­tiu en el termini de sis mesos a comptar des del dia següent al que s'hagi produït la desestimac­ió tàcita.

També, es pot utilitzar qualsevol altre recurs que es cregui convenient.

Barcelona, 20 de maig de 2015. – El Secretari General, Jordi Cases i Pallarès.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain