La Vanguardia (1ª edición)

Joves i artistes locals al Liceu

-

El Liceu està buscant mecenatge per il·luminar la façana del teatre? Invertir 450.000 euros a donar-li llum? No m’ho puc creure. Tinc moltes queixes respecte al funcioname­nt del Liceu de Barcelona, però li asseguro, senyor Roger Guasch, que la façana no és a la meva llista. Estic cansada de veure com vénen artistes que admiro i que no puc gaudir de les seves actuacions pels elevats preus de les entrades.

Tinc 23 anys i amb prou feines puc mantenir-me, i, com jo, tots els joves de Catalunya als quals ens agrada l’art en directe. Estic indignada perquè com a ballarina he de marxar d’aquest país per poder treballar del meu art. Com s’explica que en un teatre com el del Liceu no hi hagi una companyia de dansa resident?

Proposo que aquests diners que tan difícils són de recaptar s’inverteixi­n no per guarnir-lo, sinó més aviat per convertir el nostre Liceu en un espai accessible per a tothom, de creació i que ofereixi oportunita­ts als artistes locals.

GISELA DE PAZ SOLVAS

Sants Cugat del Vallès

té temps per llegir, mirar pel·lícules, escoltar música, connectar-se a internet, telefonar amb el mòbil, treballar amb l’ordinador, connectar-se a la tauleta, etcètera.

Per utilitzar tots aquests aparells electrònic­s necessitem energia, bé per via de bateria autònoma del mateix aparell, que no dura 13 hores, bé via elèctrica amb l’ajuda d’un endoll que els trens moderns tenen a cada seient. Però hi ha vegades que aquest senzill endoll no hi és. Aquests senzills endolls que molts trens ja tenen haurien d’estar també als trens Alvia que van de Barcelona a Vigo, que per raons desconegud­es encara no els tenen.

CARLES CUSCÓ HERNÀNDEZ

Corbera de Llobregat

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain