La Vanguardia (1ª edición)

Incivisme al mar de Llançà

-

Fa uns dies vaig estar a Llançà, a la platja de La Farella. És una platja molt bonica, hi ha moltes roques que són transitabl­es, des de les quals pots veure peixos i crancs, tot un luxe. Ens vam quedar espantats i molt tristos en veure les onades de gent, adults i sobretot infants que, amb unes cistelles, es divertien traient de l’aigua tot allò vivent que es movia. Arrossegav­en tot el que trobaven al seu abast amb la intenció de ficar en cubells els pobres peixos que trobaven. Els tenien allà, tot el dia en tres dits d’aigua calenta al sol, desprès no sé què en feien, si els llençaven on els rotava o els tornaven al mar.

Crec que cal una campanya de civisme, que conscienci­ï la gent de respectar l’entorn natural. Per cert, vaig veure un cartell que es prohibia l’entrada de gossos a la platja; doncs caldria afegir-hi algun cartell més informant/educant la gent del que es pot i no es pot fer a la platja. Que gaudeixin i facin fotos dels peixos, però que els deixin estar. No cal arreplegar tot el que es mou!

REGINA FERNÁNDEZ ARMESTO

Barcelona

haver-se deixat la pell tants anys pel seu club. No tinc la pretensió de valorar aquesta opinió, però sí de recordar que aquest profession­al, així com altres de caracterís­tiques similars, ha obtingut en els anys de permanènci­a en el seu club una fortuna que li assegura el seu futur i el dels seus descendent­s. A més, pot apurar els últims anys com a profession­al en un altre club en el qual seguirà guanyant diners.

Jo vull homenatjar simbòlicam­ent els milers de treballado­rs que han dedicat abnegadame­nt la seva vida laboral a una empresa fins que un ERO els ha posat al carrer o han rebut un rellotge de record en passar a la situació de pensionist­es.

AGUSTÍ SERRA GRIMA

Subscripto­r Sant Cugat del Vallès

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain