La Vanguardia (1ª edición)

Fem-ho possible

-

Crec que encara avui hi ha qui no és conscient del moment històric que estem vivint. Estem vivint un moment polític i social únic, extraordin­ari i deixeu-me dir que irrepetibl­e. Els catalans hem lluitat contra el vent per fer sentir la nostra veu, i ho hem aconseguit. Hem arribat molt lluny, hem donat la volta al món, i ara el món ens mira. Siguem valents i siguem madurs com hem set fins ara i mostrem a Europa i al món una imatge d’unitat, fermesa i objectius clars.

Amb molt poc temps, amb molt poca perspectiv­a històrica hem aconseguit molt. Hem aconseguit que partidaris del no acabessin lluitant aferrissad­ament pel sí, hem aconseguit mobilitzar tot el país durant les últimes diades sota la mirada de tot el món, i sobretot hem aconseguit tirar endavant el nostre projecte de país, malgrat totes les traves imaginable­s, i m’atreviria a dir que les inimaginab­les també.

Hem aconseguit que les forces polítiques més dominants a Catalunya deixessin les diferèncie­s de colors i d’ideals polítics a una banda i lluitessin junts per aconseguir fer història. Siguem madurs, coherents i sobretot siguem demòcrates i posem les coses fàcils per investir president la persona gràcies a la qual hem arribat fins aquí. La persona que ha sabut escoltar la veu del poble i portar-la fins al final de manera impecable i immaculada, i a la qual el poble de Catalunya li ha donat una immensa majoria de suport i confiança. El president que ha estat imputat per fer realitat la voluntat democràtic­a del seu poble.

Per justícia, per democràcia i per compromís històric, fem-ho possible! Ara és el moment, aprofitem-ho i sortim-ne victorioso­s!

GIL VILARRASA MAS

Seva

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain