La Vanguardia (1ª edición)

Ajuntament de Barcelona

-

ANUNCI Núm. resolució: CG17/39 PR/30 La comissió de govern, en sessió del dia 03-112017, adoptà el següent acord:

(7BC 2017/184) Aprovar inicialmen­t el Projecte executiu d’estructura per a la cobertura de la Ronda de Dalt, entre el PK 10,5 i el PK 10,7 (Avinguda del Jordà) al districte d'Horta-Guinardó de Barcelona, d'iniciativa municipal, d'acord amb l'Informe Tècnic de Projecte (ITP) que figura a l'expedient administra­tiu i que aquests efectes es dóna per reproduït, amb un pressupost de 10.644.281,56 euros, el 21% de l'impost del valor afegit (IVA) inclòs, a l'empara de l'article 235.2 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei Municipal i de règim local de Catalunya; sotmetre l'expedient a informació pública durant el termini de trenta dies hàbils mitjançant anuncis al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) i en un diari dels de més circulació de Catalunya, termini durant el qual es podrà examinar i formular-hi les al·legacions pertinents i encarregar a la societat municipal BIMSA la gestió de l'actuació.

El projecte restarà exposat al públic pel termini de trenta dies hàbils al Departamen­t d’Informació i Documentac­ió de la Gerència d'Ecologia Urbana (Av. Diagonal, 230, planta segona de dilluns a divendres en horari de matí de 10 hores a 13 hores). Dins el termini esmentat, que començarà a comptar a partir de la publicació d’aquest anunci al Butlletí Oficial de la Província, els interessat­s podran examinar-lo i presentar les al·legacions que considerin per tinents.

Barcelona, 7 de novembre de 2017. – El Secretari General, Jordi Cases i Pallarès. Instancia nº 3 de Barcelona. Hago saber: Que en este órgano judicial se tramita el auxilio judicial internacio­nal solicitado por el Juzgado Civil Comercial y de Mineria nº Tres, Secretaría Única a cargo de la Dra. Anahi Muñoz, sito en calle San Luis nº 853, 2º piso de la Ciudad de General Roca, de la provincia de Rio Negro, República Argentina, con número de autos “Gamba, Adriana Marina, Sucesión ab Intestato” Expte. Nº E-2BC-261-C2-13

Conforme a los art. 156.4 y 164 de la Ley de Enjuiciami­ento Civil (Lec) para que sirva de notificaci­ón a herederos y acreedores de la causante Gamba, Adriana Marina, cuyo domicilio o residencia se desconoce, expido y firmo el presente edicto que será publicado, a instancia de la parte actora, en el periódico “La Vanguardia” de Barcelona.

La resolución que se notifica está a disposició­n de la parte en la Oficina judicial de ese órgano.

Este edicto cumple los criterios de protección de datos de carácter personal en el ámbito de la Administra­ción de Justicia establecid­os en los arts. 236 bis y siguientes de la Ley Orgánica del Poder Judicial (LOPJ) y la Instrucció­n 6/2012 de la Secretaría General de la Administra­ción de Justicia, relativa a la publicació­n de edictos en diarios y boletines oficiales y la protección de datos.

En Barcelona, a 11 de julio de 2017.– La Letrada de la Administra­ción de Justicia.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain