La Vanguardia (1ª edición)

Pisos buits

-

No voldria ser, en absolut, ocell de mal averany, i molt menys en un tema tan seriós, greu i delicat com és el dels refugiats que, diuen, volem acollir, i als quals, segons sembla, es pensa assignar pisos dels anomenats socials que té la Generalita­t.

Jo no sé si els posaran un lloguer social, ja que dubto que el puguin pagar, però si els hi cedeixen gratuïtame­nt, com s’ho prendran els nostres sensesostr­e, els nostres indigents, als quals, de ben segur, mai els hi han ofert en aquestes condicions? A més, si a alguna llumenera política –i n’hi ha de sobra on triar– se li acudeix de pressionar per tal que bancs i caixes ofereixin els pisos que tenen buits, i que procedeixe­n de desnonamen­ts de famílies que, havent-ne ja pagat una part més o menys important, en no poder pagar la resta, se’ls n’ha fet fora, sense permetre’ls ni tan sols se-

guir-hi vivint pagant un lloguer social, podem arribar a veure coses i fets molt durs, ja que aquests desnonats considerar­an, i amb tota la raó, que se’ls fa un greuge tan gran que els pot impulsar a fer qualsevol cosa. Tenim, realment, un problema important.

JOSEP BRUCH I MIRALPEIX

Vic

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain