La Vanguardia (Català-1ª edició)

Mèxic ja té una noia Bond

Stephanie Sigman tindrà un petit paper en la nova entrega de la sèrie

- GABRIEL LERMAN Los Angeles. Servei especial

Es diu Stephanie Sigman i al seu país, Mèxic, ja era prou coneguda per haver estat la protagonis­ta de Miss Bala, la pel·lícula que va representa­r el 2012 la nació asteca en la categoria de millor pel·lícula estrangera en els Oscar, i per haver tornat a participar a l’any següent amb Pioneer, film que va representa­r Noruega. També va ser notícia en sumar-se a l’elenc de la sèrie The bridge, en la qual va compartir cartell amb Diane Kruger i Demian Bichir.

Però ara la bonica actriu de 27 anys ha fet història en haver estat elegida pel director Sam Mendes com la primera noia Bond mexicana. La nadiua de Ciudad Obregón, a l’estat de Sonora, encarnarà Estela en el fragment de Spectre, la nova entrega de la sèrie, que es rodarà en els propers dies en les proximitat­s de la capital mexicana.

Els productors de la vint-i-quatrena pel·lícula de la franquícia de James Bond es van limitar a anunciar la incorporac­ió de Sigman, sense donar gaires detalls, encara que el més probable és que el personatge d’Estela no duri gaire en la història; o sigui, que el paper de Sigman no estarà a l’altura de les dues noies Bond que ja van ser anunciades fa temps, la francesa Lea Seydoux i la italiana Monica Belluci.

Un rumor donat a conèixer pel portal d’internet TaxAnalyst i recollit per la BBC assenyala que la contractac­ió d’una actriu mexicana era un dels requisits de les autoritats locals per atorgar una ajuda estimada en uns 20 milions de dòlars. Pel que sembla l’origen del rumor són alguns dels emails privats donats a conèixer pels hackers que van atacar Sony Pictures.

Ara per ara ningú no ha confirmat o desmentit aquesta informació, però el que sí que se sap és que les escenes que es filmaran a Mèxic aniran abans dels títols de crèdit inicials i que la xifra esmentada és només un petit percentatg­e del pressupost de Spectre, que oscil·la entre els 300 i els 350 milions de dòlars.

L’actriu, de 27 anys, va ser la protagonis­ta de ‘Miss Bala’ i també apareixia en la sèrie americana ‘The bridge’

 ?? FRANÇOIS MORI / AP ??
FRANÇOIS MORI / AP

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain