La Vanguardia (Català-1ª edició)

Tallers Reials

-

Des de fa uns anys a Barcelona el dia 4 de gener es podien visitar els Tallers Reials, un pavelló de Montjuïc on estaven situades les carrosses i la resta d’elements que intervenen a la cavalcada de Reis. Era una festa familiar boni- ca, on els nens gaudien pujant a les carrosses, saludant patges i altres personatge­s que desfilen l’endemà i gaudint de les actuacions musicals que amenitzari­en la cavalcada.

Enguany l’acte estava anunciat al web de l’Ajuntament i a d’altres, i va sortir publicat a la premsa. El mateix matí, ja dins l’horari de portes obertes, l’anunci encara es trobava al web Lameva.barcelona.cat. A casa hi hem anat cada any, amb una altra família amiga, i ja s’havia convertit en una tradició; visitar els Tallers Reials, dinar, i anar a portar la carta a la tarda al pailebot.

Teníem el dia planificat així, i després de comprovar horari i ubicació al web vam anar des del nostre poble fins a Barcelona. En arribar, però, la decepció va ser profunda. A la porta del pavelló, una noia amb armilla fluorescen­t ens va informar que aquest any no hi ha portes obertes i que s’han descuidat d’eliminar-ho del web. Repetia el mateix a totes les famílies amb nens que quedaven desil·lusionats veient frustrades les seves expectativ­es i havent fet un viatge per no res.

LOLA IZQUIERDO

Cabrera de Mar

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain