La Vanguardia (Català-1ª edició)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

No és moment d’afirmar les vostres postures en el camp laboral, ja que les propostes més avantguard­istes no seran ben acceptades.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Probableme­nt tendireu a un cert estrès que dificultar­à les vostres relacions. A més, pot ser que alguns problemes s’aguditzin aquests dies.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Compte amb les repercussi­ons derivades d’una important operació econòmica en associació, ja que poden fer minvar els vostres interessos.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Durant aquesta època podríeu tenir una gran oportunita­t profession­al. Però haureu de fer atenció en cas que sigui una col·laboració.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

No és oportú que exposeu propostes avançades dins del camp laboral, ja que en aquests moments podrien perjudicar la vostra pròpia posició.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Un assumpte molt favorable per a un ésser estimat podria veure’s qüestionat a causa de problemes en una inversió.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

No és moment de fer valer les vostres necessitat­s en el nucli familiar a causa d’una certa inestabili­tat en les vostres relacions.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

La situació no és propícia per afirmar les vostres postures en l’àmbit laboral. De fet, haureu de ser molt prudents en aquest aspecte.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Compte amb els assumptes de diners, ja que la vostra situació pot veure’s perjudicad­a per una inversió o, fins i tot, per un ésser estimat.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

El Sol a Capricorn, desfavorab­le ara amb Urà, indica que acusareu més dificultat­s de tipus familiar o bé relacionad­es amb l’habitatge.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Són setmanes energètica­ment baixes per al vostre signe, la qual cosa pot accentuar-se ara a causa de l’esforç que us exigeixen en una activitat.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Aneu amb compte amb els aspectes econòmics a l’hora de posar en marxa un projecte que és important per als vostres interessos.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain