La Vanguardia (Català-1ª edició)

“Això és futbol, no futbol americà”

- LUIS ENRIQUE CARLES RUIPÉREZ Barcelona

Luis Enrique es va mossegar dues vegades la llengua, una a Cornellà dissabte després del 0-0 de la Lliga i l’altra en la prèvia de l’anada de Copa a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí, però a la tercera, després del partit, va dir el que s’havia estat aguantant. “El nostre objectiu era que es pogués jugar el màxim de temps possible, fer espectacle i que els aficionats culers en poguessin gaudir. Crec que ha estat així”, va començar el discurs, deixant entreveure que el seu equip és el que vol proposar i que a l’Espanyol li interessav­a que no es jugués. “A mi el partit m’ha agradat. Hi ha hagut tensió i intensitat”, va explicar. I encara que mai no vol parlar de l’àrbitre, al tècnic asturià se’l va notar més satisfet amb l’actuació de Martínez Munuera ahir que amb la de González González dissabte. “Els límits no els posem ni els jugadors ni els àrbitres. Són els àrbitres els que han de controlar que això sigui futbol i no futbol americà”, va sentenciar.

L’entrenador del FC Barcelona va voler treure ferro als crits i insults que es van sentir al túnel dels vestidors entre els jugadors dels dos equips. “Eren nadales”. Però sí que va admetre que el preocupa que a la tornada s’excedeixin. “Em preocupa tot el que s’allunyi del futbol. Cal entendre la rivalitat des del costat positiu i esportiu”, va demanar.

Malgrat el marcador, Luis Enrique, que es va desfer en elogis a Iniesta –“és irrepetibl­e”– i va aplaudir els debuts d’Arda i Aleix, no va cantar victòria. “El resultat és fins i tot curt, reflecteix la nostra superiorit­at, però deixa l’eliminatòr­ia pendent del partit de tornada”, va avisar.

NO CANTA VICTÒRIA “El resultat és fins i tot curt; reflecteix la nostra superiorit­at, però queda pendent de la tornada”

 ?? ÀLEX GARCIA ?? Luis Enrique i Unzue conversen a l’àrea tècnica mentre Galca es dirigeix al seu equip
ÀLEX GARCIA Luis Enrique i Unzue conversen a l’àrea tècnica mentre Galca es dirigeix al seu equip

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain