La Vanguardia (Català-1ª edició)

BARÇA-ES PANYOL (I I) LES REACCIONS

- Textos Ramón Álvarez

6 PAU Enfadat

Va fer parades providenci­als en els primers minuts i al segon temps i va dirigir la defensa amb fermesa. El van condemnar dues accions d’atac blaugrana i la falta de Messi que va picar al travesser abans d’entrar. Una trepitjada a l’argentí va enlletgir la seva actuació.

5 JAVI LÓPEZ Escàs

Menys agosarat a l’hora de córrer la banda, va mantenir la seva posició. A diferència del derbi de la Lliga, va patir per contenir Neymar, que es va endinsar repetidame­nt amb perill per la seva banda. Va ser dels pocs que van saber mantenir la calma en un final de bojos.

6 RAÍLLO Complidor

Va haver de substituir el lesionat Álvaro a l’eix de la defensa i va estar a l’altura. Segur en els enfrontame­nts que va tenir amb Suárez, va demostrar que és una bona alternativ­a en la seva posició en espera de moviments al mercat d’hivern.

5 ROCO Impotent

Encertat en els marcatges i en els duels individual­s, li va tocar assumir el comandamen­t en la defensa espanyolis­ta i va patir per contenir el joc interior barcelonis­ta. No va aconseguir tapar el centre del gol de Piqué abans que el partit es tornés boig.

5 V. ÁLVAREZ Entregat

No va tenir un derbi plàcid com el de Cornellà, ja que se les va haver de veure tant amb Messi com amb un Turan que va demostrar estar en forma i haver-se adaptat al joc blaugrana, però va deixar clar que el seu retorn al lateral esquerre no és per a un dia.

6 DIOP Exasperat

Va tornar a ser aquest múscul que Galca demana al centre del camp, però va patir massa amb la pressió més baixa que va exercir ahir el seu equip. Després de la groga en una falta a Busquets, va veure la vermella directa quan va perdre els nervis després de rebre una falta.

4 ABRAHAM Extraviat

Li va tocar assumir d’entrada el difícil paper de Víctor Sánchez i se’l va veure desubicat i desencerta­t en la pressió, unes mancances que no va cobrir amb el seu voluntaris­me. Va desaprofit­ar l’ocasió que li va oferir el tècnic com a titular i va ser substituït en el segon temps.

4 HERNÁN Desaparegu­t

Menys intens que en el derbi de la Lliga, el paraguaià va recordar poc el jugador determinan­t d’aquell partit. Encara que va evitar els enfrontame­nts amb Neymar, en el primer va veure la groga i Martínez Munuera li va ensenyar la segona en una acció amb Alba.

5 GERARD Voluntarió­s

Intens en el seu retorn a la titularita­t substituin­t Burgui, el del planter va demostrar més entrega que qualitat. La retirada de Caicedo el va obligar a assumir el paper de referent en atac quan el seu equip es limitava a rebutjar pilotes. No va rematar a porteria.

6 M. ASENSIO Garant

Tan determinan­t a la mitjapunta com a la banda, on Galca el va situar ahir, va dirigir l’atac espanyolis­ta i va ser l’artífex del gol que va obrir el marcador després de robar una pilota a Alves i assistir Caicedo. Amb molèsties, no va jugar el segon període.

7 CAICEDO Golejador

Va demostrar la seva bona ratxa i en una acció amb Asensio va marcar el primer gol al Barça amb la samarreta blanc-i-blava. Un problema muscular li va impedir d’acabar el primer temps. Sense ell, l’Espanyol es va quedar sense pólvora i a partir d’ara té un problema.

4 BURGUI Fugaç. El seu paper va ser testimonia­l.

6 JORDÁN Lluitador. Va tornar al doble pivot des de la banqueta i el seu treball va tenir més esforç que premi.

5 SALVA SEVILLA Absent. Va tenir una nova oportunita­t de demostrar el seu lideratge a la mitjapunta, però no va tenir ni el dia ni el partit.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain