La Vanguardia (Català-1ª edició)

“Estic molt tocat, però ho intentarem”

- CONSTANTIN GALCA RAMÓN ÁLVAREZ Barcelona

Tocat i enfonsat. Pel resultat, per l’actuació arbitral i sobretot per les lesions de Caicedo i Marco Asensio, l’abast de les quals no es coneixia ahir a la nit. Constantin Galca va comparèixe­r a la sala de premsa del Camp Nou amb el mateix semblant que ho hauria fet al tanatori veí de les Corts. Va ser una mala nit per al seu equip, que no només diu pràcticame­nt adéu a la Copa, amb un marcador molt advers i les baixes de Diop i Hernán per sanció, sinó que es complica la vida de cara a la visita a Ipurua de diumenge vinent, on els dos davanters són un seriós dubte. Per al tècnic, la seva pèrdua va ser més determinan­t per al partit –i per tant per a l’eliminatòr­ia– que les expulsions dels altres dos jugadors espanyolis­tes ja al segon temps. “Encara no tenim notícies d’Asensio i Caicedo, però és clar que els seus canvis ens han condiciona­t –va afirmar–. Han estat dos canvis forçats que s’han notat en el rendiment de l’equip. Abans d’això el partit era diferent, hi estàvem molt ficats i podia haver passat qualsevol cosa”.

Galca va reconèixer que marxava molt tocat, com el seu equip, però que així i tot

LA CLAU “Abans dels canvis el partit era diferent, hi estàvem molt ficats i podia passar qualsevol cosa”

l’Espanyol provarà de remuntar a Cornellà una eliminatòr­ia que gairebé va donar per sentenciad­a. “Estic molt tocat –va dir. Ho intentarem, però capgirar l’eliminatòr­ia amb aquest resultat és molt difícil”.

El tècnic va refusar parlar sobre el paper de l’àrbitre, que va deixar l’Espanyol jugant amb nou homes. “Sobre les seves decisions cal preguntar-li a ell. No valoraré l’àrbitre, ell decideix, és l’amo del partit”.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain