La Vanguardia (Català-1ª edició)

Piqué: “No tots els àrbitres deixen jugar al límit com li agrada a l’Espanyol”

-

El record del partit de Lliga va ser molt present ahir a la gespa del Camp Nou i en les declaracio­ns al final del partit. Piqué, que va marcar el tercer gol blaugrana, va explicar que “els derbis són sempre molt intensos i ells tenen una manera de jugar al límit”. “Alguns àrbitres ho permeten, com el de l’altre dia, i d’altres no, com el de la Copa. Això no és futbol americà. És futbol”, va afegir. Així mateix, va dir: “Ells són una meravellos­a minoria, espero que omplin el camp el proper dia; a veure si l’omplen, perquè a la Lliga, ni això”. Javi López, al seu torn, va comentar: “Ens han faltat al respecte després del partit de Lliga. Som profession­als d’aquest esport i es- tem molt dolguts. Nosaltres anem de debò, som nets, sense mala intenció. És fals dir que som agressius. En cap moment no vam actuar amb violència a la Lliga, però sí amb intensitat. Hem sofert una campanya mediàtica que ha fet efecte”. D’altra banda, va lamentar que “el Barcelona no va tirar fora una pilota amb Caicedo a terra a la primera part. Malgrat tot, estem orgullosos de l’actitud que ha tingut l’equip”.

Més enllà de la polèmica, el central blaugrana va ser clar: “L’eliminatòr­ia no està resolta, però ens en anem amb un bon resultat. Tinc la sensació que ells han sortit vius, malgrat tot”. Incidint en aquesta qüestió, Piqué va recordar la remuntada del Getafe davant el Barça (4-0) després d’un 5-2 de l’anada espectacul­ar amb el record de l’eslàlom de Messi. “Espero una tornada intensa i emocionant amb un ambient divertit per jugar a futbol”, va assegurar.

Iniesta, sempre diplomàtic, va comentar: “No es pot utilitzar la paraula violència per explicar el que ha passat. Hi ha hagut intensitat, joc de contacte, sentiments, emocions... Les pulsacions estaven al límit”. I sobre els insults al túnel dels vestidors al final del partit va dir que “hi va haver intercanvi d’opinions, res més”. Gerard Moreno, en canvi, va declarar: “Sabíem que en passaria alguna a la Copa després del que va passar dissabte i la posterior campanya mediàtica. És difícil lluitar contra tot això”. “Quan et provoquen, és complicat que no saltin espurnes”, va resumir el davanter periquito.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain