La Vanguardia (Català-1ª edició)

Beyoncé, convidada a la Super Bowl

La cantant actuarà amb Coldplay

-

La cantant Beyoncé acompanyar­à el grup de pop rock Coldplay en l’actuació que la famosa banda encapçalad­a per Chris Martin oferirà en el descans de la Super Bowl, que se celebrarà el proper 7 de febrer a l’estadi Levi’s de Santa Clara (Califòrnia).

La participac­ió de l’artista texana, de 34 anys, que ja va estar en el gran espectacle del descans de la Super Bowl fa tres anys, és a dir, en l’edició del 2013, però llavors com a gran protagonis­ta, ha estat confirmada pel patrocinad­or de l’esdevenime­nt, Pepsi, quatre setmanes després que Coldplay anunciés que serien les estrelles de l’actuació de l’edició d’aquest any.

El grup compost per Chris Martin, Guy Berryman, Jonny Buckland i Will Champion serà la primera formació britànica que actuï a la Super Bowl des de la participac­ió de The Who el 2010, una enorme responsabi­litat per a la banda, segons ha reconegut recentment Martin en declaracio­ns al diari The Sun: “Després d’agafar-nos unes setmanes lliures, hem de preparar-nos bé per a la Super Bowl, ja que és un espectacle molt gran, per la qual cosa sentim molta pressió. Ja hem començat a planejar què volem fer”.

Coldplay té la responsabi­litat d’intentar millorar el que va aconseguir l’any passat per la cantant california­na Katy Perry, que va batre el rècord d’espectador­s per al gran espectacle musical del descans de la Super Bowl, que va congregar davant els televisors ni més ni menys que 118 milions de persones.

Pel que sembla, Coldplay podria comptar amb una o dues grans estrelles convidades més en la seva actuació amb vista a convertir-se en una de les destacades de la final de la Super Bowl, que aquest any celebra el seu 50è aniversari. / Redacció

 ??  ?? De tornada. Beyoncé ja va ser l’estrella de la Super Bowl el 2013
De tornada. Beyoncé ja va ser l’estrella de la Super Bowl el 2013

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain