La Vanguardia (Català-1ª edició)

Barcelona ciutat

-

Hipermerc’Art. Últim cap de setmana en el qual es pot visitar aquesta mostra d’art on es poden trobar peces de diversos artistes a preus assequible­s. Fàbrica Moritz. Ronda Sant Antoni, 39 (avui i demà, de 10 a 24 hores).

Habitació 1418. La màquina de ser un altre. Taller d’exploració virtual de l’alteritat, que està dirigit a joves de 14 a 18 anys, a càrrec de BeAnotherL­ab. CCCB. Montalegre, 5 (de 17 a 21 hores).

Poetry Slam Barcelona. Primera entrega del 2016 d’aquest torneig de poesia oral. El Poetry Slam és una plataforma de creació i difusió artística a través de la paraula on el públic decideix quins poetes passaran a la ronda següent i quins no. CCCB. Montalegre, 5 (18 hores).

Dissabtes de clàssica amb berenar. El duo Si Fa Sol (Anna Roca i Clàudia Romaní) fa un concert amb obres del període barroc, clàssic, romàntic i postromànt­ic. 19 euros. MEAM - Museu Europeu d’Art Modern. Barra de Ferro, 5 (18 hores). Espanyols, Franco ha mort. Representa­ció d’aquesta obra a càrrec de Vada Retro Teatre. Centre cívic La Sedeta. Sicília, 321 (avui i demà, 18 hores). 3 euros.

El Llac dels Cignes. Representa­ció d’aquest espectacle de ballet compost per Txaikovski, a càrrec de la Companyia de Ballet de Sant Petersburg. Teatre Apolo. Av. del Paral·lel, 59 (18 i 21 hores). 30-35 euros.

Concert d’Any Nou. Concert del Cor de Noies de l’Orfeó Català dirigit per Buia Reixach, i amb David Malet a l’orgue. 35 euros; inclou visita guiada, copa de cava i dolços nadalencs. Palau Güell. Nou de la Rambla, 3-5 (20 hores). Paisajes de la Irlanda que me visita. Narració de contes per a adults a càrrec de Patricia McGill. Harlem Jazz Club. Comtessa de Sobradiel, 8 (20.30 hores). 7 euros.

Biles. Mark Pulido ofereix un concert de biles o campanes planes d’alta vibració, un instrument creat el 1989 a Rússia. El joc de biles de Mark Pulido és actualment el més gran del món, amb 75 afinacions diferents. Basílica de Santa Maria del Pi. Plaça del Pi, 7 (20.45 hores). 15 euros.

Cabaret Cortázar. Rafa Sánchez i el músic Juanjo Villarroya llegeixen cartes, donen instruccio­ns i canten tangos rodejats d’objectes i algun cronopi que s’ha escapat. 12 euros. Almazen. Guifré, 9, baixos (21 hores).

La Bohèmia. Petit concert teatralitz­at, amb poesia i opinió a càrrec de la Companyia La Bohèmia. Direcció i dramatúrgi­a d’Agustí Humet. La Seca Espai Brossa. Flassaders, 40 (avui, 21.30 hores, demà, 19.30 hores). 12 euros. Diálogo de guitarras. Vetllada flamenca. Peña Los Aficionaos. Sevilla, s/n (22 hores). Gratuït.

Barcelona

SANT FELIU DE LLOBREGAT (Baix Llobr.) El Documental del Mes. Projecció del documental Grècia: reinventar-se per sobreviure, d’Elena Zervopoulo­u, 2014, 78 minuts, VO subtitulad­a en català. 5 euros. CineBaix. Joan Batllori, 21 (19.45 h).

Lleida

LLEIDA (Segrià) Déu vos guard. Els santboienc­s Trau, guanyadors del Sona 9 2014, presenten el seu primer disc, produït per Tomàs Robisco. Completen el cartell Natros Sols Selectors. Cafè del Teatre. Roca Labrador, 2 bis (21.30 hores). 8 euros.

Tarragona

AMPOSTA (Montsià) El Documental del Mes. Projecció del documental Grècia: reinventar-se per sobreviure, d’Elena Zervopoulo­u, 2014, 78 minuts, VO subtitulad­a en català. El Casal. Carretera de la Simpàtica, 6 (18 hores). 4 euros.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain