La Vanguardia (Català-1ª edició)

El cap de setmana amb la canalla

- Josep Maria Serra

Atrapada a la xarxa. La companyia TeatrEquil­àter presenta aquest espectacle dirigit a nens de 5 a 12 anys, que barreja les noves tecnologie­s amb els contes de tota la vida. Hi apareix una nena enganxada als videojocs, una Caputxeta Vermella a la qual li agrada la festa, un flautista d’Hamelín que ha perdut les partitures i un virus informàtic. Lluïsos de Gràcia. Plaça del Nord, 7, Barcelona (avui i demà, 12 I 18 hores). 8 euros.

L’hospital del Dr. Farruc.

Rondalles a càrrec de Keke Shuga. Sala Àmbit Cultural El Corte Inglés de Portal de l’Àngel, Barcelona (12.13 hores). Gratuït.

Bornet de Cançons. Concert a càrrec del grup Macedònia. El Born Centre Cultural. Plaça Comercial, 12, Barcelona (12 hores). 15 euros.

Los tres cerditos. La companyia valenciana Teatro de Marionetas La Estrella representa aquest popular conte a través del qual vol sensibilit­zar els petits sobre la importànci­a de compartir o la prudència.

30 elefants sota un paraigua

Amb 30 elefants sota un paraigua, a càrrec de la companyia La Petita Malumaluga, el Centre de Cultura Contemporà­nia de Barcelona inicia la tercera edició del cicle Babies al CCCB. Es tracta d’una programaci­ó pensada perquè els nens de 0 a 5 anys descobreix­in les emocions que desperten les arts escèniques. CCCB. Avui, 17 h i 18 h, i demà, 11 h i 12 h. De 9 a 12 euros. Teatre Tantaranta­na. Flors, 22, Barcelona. Avui, 18 hores, demà, 12 hores. 9 euros.

Rínxols d’Or. Aquesta coneguda història protagonit­zada per una família d’óssos i una nena amb els rínxols d’or arriba al Poliorama dintre del programa Viu el Teatre, de la mà de la companyia Flic Flac Teatre. Teatre Poliorama. Rambla, 115, Barcelona. Diumenges, 12.30 h. De 10 a 12 euros. L’ombra de Pinotxo. Espectacle de titelles i ombres a càrrec de Néstor Navarro-La Puntual. Sala La Puntual. Allada Vermell, 15. Avui, 12 i 18 h, demà, 12 i 17 h. 9 euros.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain