La Vanguardia (Català-1ª edició)

L’amiga especial de Bieber

LA NEBODA DE L’ACTOR ALEC BALDWIN HA SORTIT A LA PALESTRA QUAN S’HA SABUT AQUEST NADAL LA SEVA RELACIÓ AMB EL CANTANT JUSTIN BIEBER

- LORENA MONTÓN Barcelona

De Hailey Baldwin podríem haver sentit parlar perquè és neboda d’Alec Baldwin o per la seva carrera com a model. Només té 19 anys i ja ha desfilat a la London Fashion Week i ha treballat per a marques tan prestigios­es com Moschino, Tommy Hilfiger o Ralph Lauren. Per què el seu rostre ocupa avui dia totes les portades de la premsa del cor? El culpable té nom d’ídol mundial: Justin Bieber i els seus 72,8 milions de seguidors a Twitter.

Hailey i Justin es coneixen des del 2009 i encara que se’ls ha vist junts en moltíssime­s ocasions, les fotos de la seva particular celebració de Cap d’Any han posat aquesta jove en el punt de mira. La model va acompanyar Justin Bieber a l’illa caribenya de St. Barths, on ell va oferir un concert privat per a Leonardo Di Caprio i els seus amics. La parella va passejar en iot, van compartir rialles i es van fer desenes de fotos. Fins i tot van publicar un vídeo en el qual Justin li llepava l’orella a Hailey. No obstant això, la prova definitiva de la seva relació amorosa va venir per una instantàni­a publicada pel mateix Bieber on es veia a la parella fent-se un petó apassionad­ament.

Nascuda a Nova York fruit del matrimoni entre l’actor Stephen Baldwin i la brasilera Kennya Deodato, Hailey és una d’apassionad­a del ballet. Als cinc anys va començar a rebre lliçons que es prolongari­en durant més d’una dècada. El seu pas per l’escola no va ser gaire dolç, i va acabar fent classe a casa per evitar l’assetjamen­t que patia per part dels seus companys d’escola.

Hailey té una bellesa exòtica que recorda la Gisele Bündchen dels primers anys, amb un cos fibrós i unes cames llargues que llueix amb assiduïtat en el seu compte d’Instagram. No obstant això, a la jove Baldwin li agraden els looks esportius i urbans, i és fàcil veure-la amb dessuadore­s, portant gorra i calçant unes sabatilles amb el millor estil.

La fama de la nova xicota de Bieber ha anat en augment gràcies, a part de la seva feina i del seu cognom, a la gent de la qual s’envolta. Ha treballat amb Stella Maxwell, la model que va tenir una aventura amb Miley Cyrus, i pertany al grup d’amigues de Gigi i Bella Hadid, i Kendall i Kylie Jenner. Amb elles comparteix festes, rialles i moltes selfies a les xarxes socials, per la qual cosa el seu rostre és ben conegut entre els adolescent­s que segueixen aquestes it girls. Sense anar més lluny, Hailey va ser una de les afortunade­s que van gaudir del iot privat de Lewis Hamilton el maig passat, quan el pilot i Kendall Jenner semblava que tenien alguna cosa més que una bonica amistat.

Més enllà de la frivolitat que pugui aparentar, Hailey Baldwin deixa clar que la seva família és el més important que té. Venera públicamen­t l’amor que es professen els seus pares i és habitual que comparteix­i imatges de la parella, així com dels seus oncles i dels més petits del clan. Hailey viu enamorada de la seva gent.

La seva relació amb Justin Bieber ve de lluny. Recordem que ja van passar junts la Nit de Cap d’Any del 2014, i que aquest estiu va ser ella qui va acompanyar l’artista en el seu viatge espiritual a Sydney. Allà es van impartir uns seminaris religiosos en què Justin va participar com a oient.

Sembla que Hailey Baldwin ha sabut guanyar-se l’amor de Justin Bieber a força d’amistat. Serà ella qui el farà oblidar, una vegada per sempre, Selena Gómez, la seva antiga parella?

 ?? ANTHONY HARVEY / GETTY ?? La model als premis MTV l’octubre passat a Milà
ANTHONY HARVEY / GETTY La model als premis MTV l’octubre passat a Milà

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain