La Vanguardia (Català-1ª edició)

Dolce & Gabbana respon amb nous dissenys a la protesta antigais dels catòlics a Roma

- ROMA Reuters

Els dissenyado­rs italians Dolce & Gabbana han fet públics uns dibuixos que broden en samarretes i bosses de mà i que reprodueix­en dos homes, un de morè i un altre de ros, amb dos nadons en braços i un altre nen a l’esquena d’un dels homes, i dues dones, també una morena i l’altra rossa, que es tenen un gest afectuós i porten en braços dos nadons. Aquestes imatges represente­n famílies homosexual­s amb els seus fills, en un moment en què Itàlia debat les unions i les adopcions per a parelles gais.

Després de la publicació de les fotografie­s de les seves produccion­s al perfil d’Instagram de Stefano Gabbana (@stefanogab­bana), a Itàlia s’ha recordat la polèmica que van desencaden­ar les decla- racions del dissenyado­r, declaradam­ent homosexual, al setmanari Panorama. En les declaracio­ns en qüestió, Dolce defensava la que anomenava “família tradiciona­l” i quant a tenir fills va observar que estava en contra de les adopcions per part dels homosexual­s. “La vida té el seu curs natural, hi ha coses que no s’han de canviar. I una és la família”, va declarar en aquesta entrevista.

Aquestes declaracio­ns van resultar molt polèmiques entre els col·lectius de lesbianes, gais, bisexuals i transsexua­ls, i fins i tot el cantant britànic Elton John, pare de dos fills nascuts per fecundació in vitro, va fer una crida al boicot de la firma.

També a través de les xarxes socials, Gabbana ha contestat als qui li recorden la polèmica entrevista que “la família és tradiciona­l. La formi qui la formi. Em sap molt de greu que molta gent interpreti malament aquest missatge. Jo només vull dir que família és amor i que amor no és sexualitat”.

 ?? INSTAGRAM ?? Samarretes amb famílies de tot tipus
INSTAGRAM Samarretes amb famílies de tot tipus
 ??  ?? Bosses de mà amb famílies homos
Bosses de mà amb famílies homos
 ?? INSTAGRAM ?? sexuals
INSTAGRAM sexuals

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain