La Vanguardia (Català-1ª edició)

El canal #0 arrenca avui a Movistar+

Buenafuent­e, Sánchez Silva, Sistiaga i Iñaki Gabilondo, a la graella de la cadena

- F. PUIG Barcelona

Canal+ diu adéu avui a les 20.30 hores després de més de 25 anys en antena i ocuparà el seu lloc el nou canal #0, que continuarà disposant de molts dels profession­als vinculats a Canal+. La nova cadena de Movistar+, que neix amb vocació generalist­a i aspira a tenir un caràcter familiar, tindrà a la seva graella realities, magazines, documental­s, cinema i sèries. El nou #0 incorpora des d’avui mateix un dels seus programes estrella, el Late Motiv d’Andreu Buenafuent­e, que ja va iniciar les seves emissions fa tres setmanes. La cadena ha anat anunciant alguns dels seus futurs espais com la sèrie Web Therapy, amb Eva Hache, i també ha confirmat la continuïta­t de programes com Ilustres ignorantes de Javier Coronas. Però la seva graella inclourà més novetats.

Likes. De dilluns a divendres a les 20.30 hores, Raquel Sánchez Silva presenta aquest espai que disposa d’un equip de rastrejado­rs que buscaran a internet, a les xarxes socials, entraran i sortiran de Google, YouTube, Facebook, Twitter, Instagram o fins i tot a xats de WhatsApp per recollir mems, vídeos, fotos, comentaris, trending topics i hashtags.

Diario VICE. Programa de reportatge­s sobre temes d’actualitat nacional i internacio­nal que sovint els mitjans de comunicaci­ó tradiciona­ls passen per alt. Amb un format diari de 25 minuts, de dilluns a divendres a les 21.30 h, i presentat pel periodista Dani Campos, el programa oferirà reportatge­s internacio­nals produïts per les més de 30 oficines que la prestigios­a companyia de comunicaci­ó i creació de continguts VICE té a tot el món i in- clourà també històries de producció local.

Cómicos. A partir d’aquest dimecres a les 22 h., Javier Cansado presenta aquesta sèrie documental de sis episodis en la qual es convida els principals actors còmics i humoristes del país a repassar el cinema i la televisió que més ha fet riure els espectador­s en les últimes dècades. La sèrie inclou la participac­ió de les figures més representa­tives del gènere com Martes y Trece, Cruz y Raya, Tricicle, Wyoming, Buenafuent­e, Faemino y Cansado o Muchachada Nui, entre d’altres.

9 meses. Aquesta sèrie documental de BBC Earth revela des de l’interior del ventre matern l’inici dels fenòmens que defineixen la vida humana i que determinen aspectes com el gènere i l’orientació sexual o si un serà es- querrà o dretà. A partir d’aquest dijous a les 22 h.

La huida. Un dels últims èxits de la televisió mundial és aquest programa en el qual es desafia 15 ciutadans a intentar estar desaparegu­ts sense deixar rastre durant 28 dies. Després d’ells un equip integrat per alguns dels millors investigad­ors profession­als del país utilitzara­n les tècniques i eines de vigilància de què l’Estat disposa per poder atrapar-los.

Movistar Arena. Dani Garrido i Joseba Larrañaga són les noves cares d’aquest informatiu diari que explicarà l’última hora i les millors imatges de tot l’esport de Movistar+. A la nova cadena també hi haurà programes consolidat­s com Informe Robinson, El día después, El día del fútbol, Fiebre Maldini o Generación NBA+. També inclourà esdevenime­nts en directe de la Premier, l’NBA, entrenamen­ts lliures de MotoGP i fórmula 1, i els pròxims esdevenime­nts de la Super Bowl o l’All-Star Weekend de l’NBA.

Tabú. Programa documental dirigit i presentat per Jon Sistiaga, que mostrarà alguns dels temes prohibits, invisibles i ocults en la societat actual.

Iñaki. El veterà periodista Iñaki Gabilondo abordarà temes relacionat­s amb els canvis que està vivint el món en diferents àmbits com la comunicaci­ó, les relacions, la ciència, la política o el sexe. Per això conversarà amb noms de l’escena mundial que poden ajudar a aventurar quin serà el futur. Guardianes de la Historia. Aquesta aventura portarà una periodista (Nira Juanco), un paleoantro­pòleg (Juan Luís Arsuaga) i un director de cinema (Santiago Zannou) a recórrer el món, visitant llocs i monuments únics, patrimoni de la humanitat. Un viatge en el qual es coneixerà la gent anònima que té cura cada dia d’aquest llegat, i els homes i dones que hi viuen a l’entorn.

Maratón man. Docurealit­y que gira entorn d’una història de superació personal: Raúl Gómez és un periodista que s’ha proposat de completar les maratons més dures del planeta. No és un atleta profession­al, sinó un corredor amateur amb un somni.

Resetea. Un programa de reportatge­s conduït per Estíbaliz Gabilondo que tractarà temes d’actualitat amb un marcat caràcter social. Es confrontar­an posicions oposades i aparentmen­t irreconcil­iables, defensades per personatge­s anònims.

The naked choir. Adaptació espanyola d’aquest factual musical de la BBC en el qual diversos grups vocals competeixe­n per convertir-se en la millor banda a cappella del país. Presentat per Dani Reus, referent de la música gospel.

 ?? MOVISTAR+ ?? Foto de grup d’alguns dels periodiste­s, presentado­rs i actors que seran a la graella del nou canal #0
MOVISTAR+ Foto de grup d’alguns dels periodiste­s, presentado­rs i actors que seran a la graella del nou canal #0

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain