La Vanguardia (Català-1ª edició)

L’Àfrica emociona

- Josep Maria Serra

Dimarts, 2

Benvolgut Bibendum. Mostra sobre la cèlebre mascota de la casa de pneumàtics Michelin amb objectes promociona­ls, mapes, joguines, rètols, vehicles i anuncis. A més hi haurà un concurs de dibuix amb obsequis de la mascota. L’Illa Diagonal, av. Diagonal, 557, Barcelona. Del 2 al 28 de febrer, tot el dia. Morfologia cromàtica de la reali

tat. Dibuix i pintura de Mireia Jaques. Centre cívic Joan Oliver-Pere IV. Comandant Benítez, 6, Barcelona. Del 2 al 29 de febrer.

Dimecres, 3

120x120 oli sobre fusta. Joana Santamans presenta obres en gran format inspirades per la mirada dels animals. Galeria Miscelanea, Guàrdia, 10, Barcelona (inauguraci­ó, 20 h).

Dijous, 4

Gerros. Ceràmica de Neus Segrià. Associació Ceramistes de Catalunya. Doctor Dou, 7, Barcelona (inaugurac., 19 h). Associació de Pintors amb la Boca i amb el Peu. Més de trenta obres dels artistes més reconeguts d’aquesta associació. El Corte Inglés de Portal de l’Àngel, Barcelona.

Divendres, 5

Geografies emocionals. Unes 40 obres de Josep Guinovart, moltes provinents de col·leccions particular­s. Museu de Montserrat. Del 5 de febrer al 22 de maig.

Artesania amb metalls nobles. Els germans Juan i Paloma Garrido presenten una mostra de mobiliari i complement­s de decoració en plata. Galeria Alfons&Damián. Passatge Marimon, 7, Barcelona.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain