La Vanguardia (Català-1ª edició)

En Murtaza, el nen afganès que vol ser com Messi

- KABUL Efe i Redacció

En Murtaza, un nen afganès de 5 anys que arrasa a les xarxes socials d’ençà que es van fer virals unes fotos seves en que porta una samarreta de Messi feta amb una bossa de plàstic, podria conèixer el seu ídol. “La direcció de la Federació Afganesa de Futbol ha rebut correus electrònic­s de Lionel Messi i de l’FC Barcelona en relació amb la trobada”, va afirmar a Efe el portaveu d’aquesta entitat, Saied Ali Kazemi, encara que el club i l’entorn familiar del jugador argentí van desmentir els contactes.

Feia temps que el vailet, resident d’una vila remota de la província de Gazni, una regió del sud del país castigada pel conflicte, demanava a la seva família una samarreta de l’argentí, però al seu lloc de residència no és possible aconseguir aquesta peça, va indicar el seu pare, l’Ahmadi. “Fins i tot es despertava a mitja nit i començava a plorar al seu llit, fins que un dia va trobar una bossa de plàstic i la va portar als seus germans perquè li fessin una samarreta de Messi”, va detallar l’humil agricultor.

Diu el pare que l’improvisat dorsal ha estat com un “remei” per al seu fill, que ara se’l posa per jugar amb els seus amics mentre assegura a crits: “Sóc Messi”. El nen es passa el dia jugant a futbol amb una pilota de voleibol i les botes altes del seu pare, ja que la seva família no es pot permetre l’equip adequat.

 ?? STR / AFP ?? En Murtaza, de 5 anys, amb la samarreta del seu ídol, confeccion­ada amb una bossa de plàstic
STR / AFP En Murtaza, de 5 anys, amb la samarreta del seu ídol, confeccion­ada amb una bossa de plàstic

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain