La Vanguardia (Català-1ª edició)

‘Estudio 1’ adapta la comèdia ‘Boulevard’, de Carol López

- BARCELONA Redacció

El teatre fa temps que va deixar de ser present a la graella televisiva, però els que enyoren el mític Estudio 1 podran veure aquest diumenge a La 2 (0.15 h) la versió televisiva de Boulevard, una comèdia de la dramaturga Carol López sobre el món de l’espectacle. Es tracta d’una producció pròpia de RTVE dirigida per Isabel Prados, amb música original de Juan Bardem i amb Ernesto Collado al capdavant d’un repartimen­t en el qual també figuren Paul Berrondo, Àgata Roca, Amparo Fernández i Marta Pérez.

Boulevard explica com una important productora encarrega a Max Vera (Ernesto Collado), conegut director de teatre modern, de dirigir una obra d’alta comèdia. En Max dubta, però veu en aquesta oportunita­t un nou repte com a director. En Guille (Paul Redon-

do), germà d’en Max i actor amb alguna experiènci­a com a secundari, anima en Max perquè, a més de dirigir-la, encarni el protagonis­ta, amb el propòsit amagat de ser també el seu germà en l’obra. Els conflictes amb Rosa María Beltrán (Amparo Fernández), una diva destronada imposada per la productora, problemàti­ca i gelosa de la jove protagonis­ta Ana Badía (Àgata Roca), afegits a la falta de temps per assajar, a les disputes amb el seu germà i a les baralles dels actors per portar l’obra al seu terreny, fan que el dia de la preestrena la representa­ció sigui un fracàs. En Max s’ha d’imposar als seus actors perquè l’estrena sigui un èxit. Haurà de resoldre la situació i deixar enrere els sentiments, que l’havien desviat de la seva obligació com a director.

 ?? RTVE ?? Els cinc actors de la versió televisiva de Boulevard
RTVE Els cinc actors de la versió televisiva de Boulevard

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain