La Vanguardia (Català-1ª edició)

Alacant, preparada per acollir una de les majors cites esportives del món

-

La regata Volvo Ocean Race es coneguda com la competició més llarga i dura de l´esport profession­al, a més de ser considerad­a com un dels tres grans esdevenime­nts del món de la vela junt amb els Jocs Olímpics i la Copa Amèrica. Aquesta edició partirà d´Alacant el pròxim 22 d´octubre i comptarà amb onze etapes que portaran als set equips participan­ts pels cinc continents.

El pròxim 11 d´octubre serà la data clau en la qual el món de l´esport centrarà la seva atenció en Alacant, amb l´inauguraci­ó oficial del Race Village de laregata. Setseranel­sequipsque­amarren al Port d´Alacant, en el compte enrere de la prova de més de 45.000 milles nàutiques. Si bé, la flota dels VO65 participan­ts es troba actualment a Lisboa per finalitzar les últimes comprovaci­ons de material i revisions, i els esportiste­s en Anglaterra finalitzen els cursos de seguretat en el mar que hi han de passar, Alacant prepara sense descans la millor sortida de l´història.

Els set equips -MAPFRE, Azkonobel, Dongfeng Race Team, Vestas 11th Hour, Team Sun Hung Kai/Scallywag, Turn de Tide on Plastic i Team Brunel- arribaran a Alacant el 12 d´octubre i quedaran amarrats en els seus pantalans del Race Village a la vista de tot el pùblic, igual que les set bases dels equips- ja en construcci­ó en la zona Volvo del Port d´Alacant-.

55.000 metres cuadrats de Race Village

Entre les novetats d´aquesta edició estan les bases dels equips, que seran totes similars i se situaran en un punt clau del Race Village, més accesible a tot el públic, a més del Centre de Premsa Internacio­nal que comtarà amb una major capacitat després de la gran ocupación d´anteriors edicions, o els foros econòmics, socials i esportius que aniran de mà de l’esdevenime­nt en el Pavelló Comunitat Valenciana.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain