La Vanguardia (Català-1ª edició)

Una preparació d’ultratomba

-

Helena Bonham-Carter ha recorregut a una mèdium per parlar amb l’esperit de la princesa Margarida, el seu personatge a The crown.

L’actriu britànica Helena Bonham Carter té fama d’excèntrica, i no només pel seu estilisme i perquè havia estat casada durant tretze anys amb el director Tim Burton. La seva llegenda s’ha engrandit després de saber-se que havia contractat una mèdium per contactar amb la princesa Margarida, a qui interpreta­rà a partir de la tercera temporada de The Crown.

Bonham Carter agafa el relleu de Vanessa Kirby, l’actriu que va donar vida a la germana de la reina Isabel durant la primera i la segona temporada de la guardonada sèrie i que ha estat substituïd­a, igual que la resta d’actors, perquè actors i personatge­s coincideix­in en edat. L’actriu, que interpreta­rà la princesa Margarida d’adulta, ha tingut sort, segons la seva pròpia confessió, per l’èxit en contactar amb l’esperit de la germana de la reina Isabel, morta el 2002 als 72 anys, que la va felicitar per la seva feina. La sessió va tenir lloc a la casa on actualment viu Helena Bonham Carter i a la mateixa habitació en què un dia la princesa Margarida va prendre el te amb una de les seves dames de companyia que havia estat l’anterior propietàri­a de l’habitatge. Fa uns anys, també va invocar els esperits per interpreta­r Elizabeth Taylor.

 ??  ??
 ?? NETFLIX ?? L’actriu al paper de Margarida
NETFLIX L’actriu al paper de Margarida

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain