La Vanguardia (Català-1ª edició)

Festa d’altura en un nou hotel

Acròbates de La Fura dels Baus van baixar per la fa ana

- ISABEL CLARÓS

Com a avantsala de les festes de la Mercè, que van començar ahir, dijous va obrir les portes oficialmen­t l’hotel Edition, just al costat del Mercat de Santa Caterina, al cor de Barcelona. Festa amb magnificèn­cia per inaugurar-lo, amb una actuació d’altura de La Fura dels Baus i moltes cares conegudes.

Ian Schrager, el propietari de l’hotel, que va venir des de Nova York, estava més que satisfet amb la feina que han fet els arquitecte­s Carlos Ferrater i Xavier Martí i amb la festa. Centenars de curiosos al carrer, barrejats amb els convidats, i els veïns des de les terrasses van ser espectador­s privilegia­ts de les piruetes dels acròbates de La Fura dels Baus –de color gris, negre i blanc– per la façana de l’edifici. A terra els va rebre l’actriu Rossy de Palma, que ahir al matí va anar a Sant Sebastià per exercir de jurat del festival de cinema.

Paz Vega, Loles León i Macarena Gómez es van mostrar divertides. Les dues primeres parlaven entusiasma­des de la seva experiènci­a a

Mastercher­f, que repetirien sense dubtar-ho. “He après disciplina cu- linària”, va dir Loles. “Jo estava enganxada al programa, i després de participar-hi puc assegurar que ha estat dur, en un pla emocional”, va dir Paz Vega, que aviat començarà el rodatge d’American night. Macarena Gómez estrenarà el mes vinent

El fotógrafo de Mauthausen i al gener començarà la temporada 12 de

La que se avecina: “Soc molt feliç a la sèrie. M’avinc amb tothom, sobretot amb la Loles”. “Ella i la Miren [Ibarguren] són les meves nenes”, va respondre León, que el dia abans havia acabat de gravar l’enregistra­ment de la sèrie Pequeñas coincidenc­ias. Sobre hotels, Paz Vega va dir que valorava la qualitat dels coixins i la temperatur­a de l’aire condiciona­t, i Macarena Gómez, que hi hagués molts endolls.

Santi Millán, d’altra banda, acaba de començar el rodatge de la sèrie

El pueblo, en què interpreta un hippy, i està immers en les audicions de

Got talent. Fa una setmana va fer 50 anys: “Malgrat que tinc la percepció que en tinc 35”. Per celebrar-ho, la seva dona li va muntar una ruta sorpresa amb bicicleta amb amics.

Palomo Spain va confessar que té ganes de començar a gravar Maestros de la costura: “Perquè ja tinc més confiança”. De la primera edició el va sorprendre tot l’engranatge del programa, i segueix en contacte amb alguns concursant­s. Al marge de la televisió, “feina per continuar consolidan­t la marca”, va dir el dissenyado­r, que a l’hivern tornarà a desfilar a París. Sobre hotels, va dir que li agraden “els establimen­ts en què pots obrir les finestres”.

Brays Efe, Eva Isanta, Najwa Nimri, Gemma Mengual, Juan Avellaneda, Greta Fernández o Cristina Brondo també van gaudir de la festa, que va acabar amb la inauguraci­ó del Cabaret, al mateix hotel.

Loles León, Macarena Gómez, Paz Vega, Santi Millán, Palomo Spain i Brays Efe, entre els convidats

 ?? GTRES-CAT / GTRES ?? Rossy de Palma rebent un dels acròbates de La Fura dels Baus que acaba de baixar per la façana de l’edifici
GTRES-CAT / GTRES Rossy de Palma rebent un dels acròbates de La Fura dels Baus que acaba de baixar per la façana de l’edifici
 ?? GTRES-CAT / GTRES ?? Loles León, Macarena Gómez i Paz Vega, còmplices i divertides
GTRES-CAT / GTRES Loles León, Macarena Gómez i Paz Vega, còmplices i divertides
 ?? GTRES-CAT / GTRES ?? Santi Millán
GTRES-CAT / GTRES Santi Millán
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain