La Vanguardia (Català-1ª edició)

Abad renuncia a competir amb Sánchez Llibre en les eleccions de Foment

-

Antoni Abad, president de Cecot, va comunicar ahir formalment que no presentarà candidatur­a a la presidènci­a de Foment del Treball, que celebrarà eleccions el proper 5 de novembre. Després de les eleccions, s’espera que Cecot es reintegri com a membre de ple dret a Foment, ja que la suspensió de la seva afiliació ha de durar en principi només fins a l’acabament del mandat de l’actual president Joaquim Gay de Montellà.

Abad va comunicar la seva decisió dimecres passat al comitè executiu de Cecot, dies després que Josep Sánchez Llibre, exdirigent d’Unió i vicepresid­ent de Conserves Dani, formalitzé­s la seva candidatur­a. Segons va explicar Cecot en un comunicat, Abad va reiterar davant el comitè executiu el seu compromís amb l’entitat i els socis que la formen i la seva voluntat de continuar impulsant accions que repercutei­xin en la competitiv­itat de les empreses.

“A Foment s’obre una nova etapa i la Cecot estarà atenta al seu nou lideratge, als equips i als programes que s’impulsin per a una defensa de les empreses de manera efectiva i per ajudar-les a millorar la seva competitiv­itat”, assenyala el comunicat.

Antoni Abad ha protagonit­zat polèmiques i moments d’alta tensió amb Joaquim Gay de Montellà, que va impulsar el febrer passat la suspensió temporal de Cecot com a soci de la gran patronal fins a finals del 2018.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain