La Vanguardia (Català-1ª edició)

L’exmarit d’Athina Onassis celebra el seu tercer casament

Doda Miranda i Denize Severo es casen a Portugal

-

El genet brasiler Álvaro Doda Miranda (45), exmarit d’Athina Onassis, es va casar dissabte a Porches, una localitat costanera situada a l’Algarve portuguès, amb Denize Severo (33), una coneguda presentado­ra de la televisió brasilera amb qui va començar a sortir abans de divorciar-se de la rica hereva grega.

Doda Miranda i Athina Onassis es van casar l’any 2005, quan ella tenia 20 anys i ja en feia dos que vivien plegats després d’haver-se conegut en les competicio­ns hípiques. La neta d’Aristoteli­s Onassis, única hereva de la fortuna familiar, es va traslladar a viure al Brasil quan tot just va fer 18 anys i va rebre la meitat de l’herència que havien deixat la seva mare i el seu avi. L’altra meitat és en mans d’una fundació i tot i que estava previst que Athina tingués el control d’aquesta part, no ho a poder fer ja que no complia amb el requisit d’haver estat educada i viure a Grècia.

Amb una fortuna estimada en 2.700 milions d’euros, Athina es va dedicar bàsicament als cavalls i va deixar la gestió dels seus diners a diferents administra­dors. Ferotge defensora d’una privacitat de què no va gaudir la seva mare, Cristina Onassis, la jove viu una vida discreta. Després de casar-se amb Doda es va fer càrrec de Vivianne Miranda, filla de la model Cibele Dorsa, primera dona del genet. La model havia perdut la custòdia de la nena i anys després es va suïcidar dos mesos després que ho fes el seu nòvio. Cibele va deixar un altre fill, Fernando, de qui també es van fer càrrec Doda Miranda i Athina Onassis. Aquesta vida familiar es va truncar quan, el 2016, Athina va descobrir que feia vuit anys que Doda mantenia una doble vida amb una noia de companyia. La disputa pel divorci va ser dura però senzilla, ja que un acord prenupcial únicament concedia a Doda Miranda un milió d’euros per any de matrimoni: onze en total. Més complicada va ser la custòdia d’un cavall de competició que havien comprat a mitges, al final se’l va quedar Athina. Mentre van durar els tràmits del divorci, Doda va començar a sortir i mostrar-se en públic amb Denize Severo.

 ??  ?? Doda Miranda entre la seva filla Vivianne i la seva nova dona, Denize Severo
Doda Miranda entre la seva filla Vivianne i la seva nova dona, Denize Severo
 ?? JUNIOR / BESTIMAGE / GTRES ?? Athina i Doda el 2015
JUNIOR / BESTIMAGE / GTRES Athina i Doda el 2015

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain