La Vanguardia (Català-1ª edició)

Circ al castell

El festival Mercè Arts de Carrer inunda Montjuïc d’acrobàcies i humor

-

Les festes de la Mercè s’acaben avui i també s’acaba el seu festival MAC, el Mercè Arts de Carrer, que inunda la ciutat de circ, dansa, música i teatre. De la ribera del Besòs fins al parc de la Ciutadella, o el castell de Montjuïc, un espai especialme­nt dedicat al circ en què avui, de 12 h a 20 h, es podran veure al fossat de Santa Eulàlia artistes com Monsieur Le Directeur i les seves acrobàcies aèries, Guillaume Karpowicz i els seus malabars o els equilibris del Duo Leti&Fer (tots tres a les 12 h i les 16 h). També es veurà a les 14 h un espectacle que barreja diverses discipline­s circenses com Mur, dels madrilenys (Cia)³, una peça sobre la capacitat de treballar plegats.

Entre el concert i l’espectacle circense hi ha Fillage (ales15hi les 17 h), dels belgues Sur Mesure. I altres artistes belgues, Cirque Exalté, interpreta­ran les 18.15 h Furieuse tendresse, inspirat pel rock i la poesia de Patti Smith, un cant a la vida amb acrobàcies, malabarism­es i trapezi.

Al fossat oest del castell hi haurà companyies com els andalusos Lanördika (12.30 h i 16.30 h) i el seu Rojo estándar: surrealism­e, dansa, contorsion­s i molt color vermell. També els bascos Aimar & Compañía, amb Etxea/Casa/ Home (13.30 h i 18 h): amb clown, perxa xinesa i un personatge enigmàtic que farà un viatge d’autodescob­riment. I per qualsevol lloc del castell a qualsevol hora pot aparèixer un misteriós mariner vestit amb un impermeabl­e groc. Des de les altures llançarà una canya amb diners que el públic lluitarà per capturar... votant abans com han de fer-ho. És Money for free, una divertida reflexió sobre els diners.

 ??  ?? CIRC AL CASTELL DE MONTJUÏC24/IX. DE 12 H A 20 H
CIRC AL CASTELL DE MONTJUÏC24/IX. DE 12 H A 20 H

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain