La Vanguardia (Català-1ª edició)

Els convidats al casament d’Eugènia de York ensenyen la festa posterior

-

La combinació de casament, celebritie­s i telèfon mòbil té un resultat sucós. Entre els molts convidats a l’enllaç reial d’Eugènia de York i Jack Brooksbank hi havia famosos de la talla de Demi Moore, Robbie Williams, Kate Moss, Liv Tyler, Cara Delevingne i Naomi Campbell, entre d’altres. Després de la cerimònia, tots van anar a la festa i, per descomptat, hi van anar amb els mòbils, de manera que no van trigar a compartir en les xarxes socials selfies, vídeos i fotos de moments divertits.

Una de les imatges més curioses va tenir lloc al bany. Hi van coincidir Naomi Campbell, Kate Moss i la seva filla Lila, Demi Moore i Liv Tyler. Aquesta última va decidir immortalit­zar el moment i compartir la fotografia en blanc i negre al seu compte d’Instagram, que en poques hores va acumular més de 40.000 m’agrada. L’actriu també es va fer ressò d’una instantàni­a que unes hores abans havia compartit Cara Delenvigne. Hi surt amb les seves germanes Poppy i Chloe, a més de Derek Blasberg i Dave Gardner, reposant en un sofà després de la cerimònia religiosa. La Cara, que vestia un frac i un barret de copa, ja s’havia tret les sabates de taló que portava.

L’actriu Demi Moore també va revelar una altra curiositat de la vetllada. La protagonis­ta de La teniente O’Neil va ser una de les convidades que, a diferència de la núvia, van decidir canviar-se de roba per a la recepció. Va triar un vestit llarg en blanc i negre. Altres celebritie­s que també van optar per canviar-se el vestit van ser Kate Moss i Ayda Field, l’esposa de Robbie Williams. Ja a última hora, a la festa que es va celebrar a The Royal Lodge, Robbie Williams va sorprendre a tothom amb una improvisad­a actuació, segons va explicar el Daily Mail.

Per la seva part, la noucasada, neta de la reina Elisabet II, després de contreure matrimoni amb Jack Brooksbank, va deixar el ram de núvia a la tomba del soldat desconegut, a l’abadia de Westminste­r, com és tradició en les últimes núvies de Windsor des del 1923.

 ?? INSTAGRAM ?? Lila, Naomi Campbell, Kate Moss i Demi Moore
INSTAGRAM Lila, Naomi Campbell, Kate Moss i Demi Moore

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain