La Vanguardia (Català-1ª edició)

No serà un ‘Goodbye’

Jason Derulo torna a Barcelona al Sant Jordi Club

- Redacció JASON DERULO

Des del seu últim concert en la clausura del festival Cap Roig del 2017, no ha calgut que passi gaire més d’un any perquè el nord-americà Jason Derulo torni a omplir alguns dels nostres escenaris. Precedit, a tall de teloners, per LZ7 i Marcus & Martinus, el cantant, compositor i ballarí de Florida actua aquest vespre al Sant Jordi Club amb un repertori renovat gràcies al seu nou àlbum 777 i amb l’impuls de l’últim single Goodbye, estrenat a finals d’estiu. Des del seu exitós debut l’any 2010, Derulo ha guanyat diversos discs de platí i d’or, ha venut més de 50 milions d’àlbums i ha acumulat més de 4.000 milions de visites a YouTube i 2.000 milions de reproducci­ons a Spotify.

La icona de la música pop urbana continua any rere any dominant les llistes de les radiofórmu­les amb els seus èxits ja atemporals com In my head, Whatcha say, Talk dirty o Want to want me, i també n’afegeix de nous com Colors, la banda sonora per a la campanya global de Coca-Cola per al Mundial de Rússia, i Goodbye, compost conjuntame­nt amb el productor i dj francès David Guetta i amb les veus de Nicki Minaj i Willy William.

Després d’haver passat pel Palacio de los Deportes (WiZink Center) de Madrid, la seva altra parada dins Espanya, el pols del dance pop i l’r&b contempora­ni de Derulo faran vibrar avui el Sant Jordi Club, que manté una programaci­ó variada i potent amb artistes de l’escena musical nacional i internacio­nal.

 ??  ?? SANT JORDI CLUB. 21 HORES
SANT JORDI CLUB. 21 HORES

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain