La Vanguardia (Català-1ª edició)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Dies propicis per impulsar un projecte que respon a les vostres aspiracion­s. Però compte, perquè es complicarà una oportunita­t econòmica.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Conjuntura propícia a iniciative­s que obrin camins profession­als. Atenció, perquè poden donar lloc a grans tensions amb un col·laborador.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Encara que actualment gaudiu d’una gran capacitat per a iniciative­s valentes, eviteu prendre decisions que afectin persones de la vostra feina.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Són bones setmanes per a temes beneficios­os per als fills i altres persones estimades. Tot i això, es poden veure frustrats per algun tema econòmic.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Atenció a la parella: us pot esguerrar una bona iniciativa familiar o de la llar sorgida aquestes últimes setmanes. Eviteu temes conflictiu­s.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Tingueu molta cautela a la feina, sobretot en les relacions, ja que podrien sorgir problemes generats per una iniciativa d’alt nivell.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Són setmanes adequades per activar la vostra economia, amb possibles beneficis. Alerta amb les despeses generades per un ésser estimat.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Mercuri a Escorpió, desfavorab­le ambla conjunció Lluna-Mart: probableme­nt notareu més tensions familiars o problemes de l’ habitatge.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

És aconsellab­le que ara no abordeu problemes apareguts les últimes setmanes, perquè les vostres iniciative­s fins i tot els podrien fer créixer.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Són bones setmanes per a un tema que respon als vostres desitjos. Molt de compte amb els temes econòmics: correu el risc de perdre diners.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

La Lluna i Mart a Aquari, desfavorab­le amb Mercuri, aconsellen molta prudència, atès que les vostres actituds poden crear conflictes profession­als.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Inclinació cap a un estat anímic inquiet, potser per problemes que van creixent darreramen­t, sobretot en dies com avui.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain