La Vanguardia (Català-1ª edició)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Moment d’abordar dificultat­s, ja que disposeu de bons recursos per actuar , sobretot gràcies a una bona ocasió econòmica. Aprofiteu-ho.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

En aquests moments teniu facilitat per a l’entesa amb els altres i per pactar acords, sobretot en benefici d’un afer d’interès personal.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Moment ideal per tenir cura de les relacions profession­als. Podeu beneficiar-vos molt d’una oportunita­t per obrir-vos nous horitzons.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Podríeu rebre molt bones notícies d’un ésser estimat. En tot cas, hi haurà una entesa més oberta i fluida amb els fills en l’adolescènc­ia.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Possibilit­at de beneficis per al pressupost domèstic gràcies a un excel·lent afer familiar o, potser, com a fruit d’algun bé immoble.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Bona situació per la vostra perspectiv­a de futur, gràcies a una expansió en l’activitat o un viatge interessan­t. Podreu compartir-ho amb la parella.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

La vostra tasca habitual es veurà afavorida i rebreu impuls gràcies a una operació o inversió econòmica. Pot tractar-se d’una ocasió molt especial.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

La conjunció de Mercuri amb Júpiter a Escorpió, favorable amb la Lluna, és un índex molt avantatjós de tot el que té relació amb els fills.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Jornada propícia a afers en benefici de la família i de la llar. De fet, rebreu gran suport en això, potser de persones molt influents.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Mostreu-vos receptius amb tractes respecte a projectes que responguin a les vostres aspiracion­s. Encara més si es tracta d’una gran oportunita­t.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Ara són setmanes favorables per als afers i relacions de gran rellevànci­a en la vostra carrera profession­al. Abordeu temes econòmics.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

La Lluna a Peixos, favorable amb Mercuri i Júpiter, encoratja la vostra capacitat de comunicar-vos. També és bon senyal del vostre benestar.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain