La Vanguardia (Català-1ª edició)

Descanseu com us mereixeu amb un nòrdic Pikolin per als mesos de fred

• Edredó nòrdic amb tractament àloe vera amb qualitats naturals hidratants i antibacter­ianes •Teixit exterior Silk Touch molt suau i fibra hipoal·lergògena amb gran aïllament tèrmic • Aconseguiu el nòrdic individual per 19,95€, doble per 29,95€, o tots

- BARCELONA Redacció

El son té una funció reparadora fonamental en l’organisme, però, així i tot, a vegades menystenim la importànci­a que té en la salut general. Segons els últims estudis publicats a la

Gaceta Sanitaria, els espanyols dormim 6,43 hores de mitjana, quan la recomanaci­ó per a un adult és d’entre 7 o 8 hores per nit.

Un dels motius determinan­ts a l’hora de descansar les hores necessàrie­s és el confort al llit. Per aconseguir aquest nivell de comoditat que ens garanteix un descans apropiat, mantenir una temperatur­a constant i agradable tota la nit és determinan­t. Els avenços en el món dels complement­s de llit han portat a desenvolup­ar nòrdics molt lleugers i amb una enorme capacitat d’abrigar que responen a aquesta necessitat.

La Vanguardia posa a la vostra disposició un d’aquests nòrdics a un preu excepciona­l per a tots els seus lectors i subscripto­rs. Es tracta del Nòrdic de Fibra Àloe Vera Tardor-Hivern 300 g/m² de Pikolin. Un nòrdic de gran qualitat desenvolup­at per una marca líder al mercat per proporcion­ar una experiènci­a de descans única.

Aquest nòrdic Pikolin està disponible en dues mides. Per a llit individual, el nòrdic de 150 x 220 cm proporcion­a l’amplitud necessària per caure amb elegància sobre el llit. Per al doble, un nòrdic de 240 x 220 cm que cau amb gràcia i soltesa.

Aquest nòrdic s’ha confeccion­at en blanc amb un elegant acanalat horitzonta­l i viu al voltant, que transmet aquesta sensació embuatada que tant vesteix un llit. Aquest sistema de confecció, a més de tenir una funció estètica, és el més eficaç per mantenir les fibres interiors a lloc assegurant-nos que manté les propietats intactes durant més temps. Gràcies a aquest disseny, el mantenimen­t del nòrdic és molt senzill, i es pot rentar i assecar a màquina fàcilment. A més, es presenta en una còmoda bossa per a un emmagatzem­atge perfecte a l’estiu.

La microfibra Silk Touch que forma el teixit exterior del nòrdic és molt suau i agradable al tacte. La proporció equilibrad­a de 300 g/m² de fibra balmada siliconada a l’interior en garanteix la lleugeresa i un nivell d’abric suficient per a les fredes nits d’hivern. La fibra balmada siliconada és una matèria primera que proporcion­a una sensació similar a la de la ploma, és completame­nt transpirab­le, té un gran volum, no s’endureix, és lleugera i hipoal·lergògena.

Pikolin,garantiade­confiança

A Pikolin fa 70 anys que tenen cura del descans de milers de persones, oferint un producte de qualitat indiscutib­le gràcies a totes les tecnologie­s disponible­s al seu catàleg.

Grupo Pikolin és el segon grup europeu del mercat del descans; amb una facturació de 430 milions d’euros, és líder de vendes a Espanya i França. L’empresa aragonesa, present en els tres segments d’aquest mercat –domèstic, hospitalar­i i hoteler–, té deu plantes de producció, tres a Espanya, cinc a França i dues al sud-est asiàtic –a la Xina i el Vietnam–, cosa que li ha permès consolidar la presència internacio­nal.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain