La Vanguardia (Català-1ª edició)

Música i complicita­t

Diàleg musical entre Carola Ortiz i Charu Hariharan al Festival Connexions

- Barcelona FESTIVAL CONNEXIONS

Spirala, el nou disc de la clarinetis­ta i cantant Carola Ortiz, és el pretext d’una connexió. Aquest segon àlbum reafirma una manera pròpia d’entendre i fer música i, alhora, beu directamen­t de les influèncie­s musicals i les experiènci­es d’un viatge a l’Índia, on va conèixer la cantant i percussion­ista Charu Hariharan i el guitarrist­a Nishad Pandey i que ara viatgen a Barcelona per formar part del concert d’aquesta nit. Charu Hariharan i Carola Ortiz uniran els seus estils i influèncie­s, aquesta vegada in situ al Centre Artesà Tradicionà­rius, a través d’un diàleg musical on ampliaran el perímetre del jazz amb el folklore de Barcelona i de l’Índia.

Aquesta connexió en escena forma part de les deu propostes del cicle del Festival Connexions, organitzat pel Taller de Músics i presentat a diferents espais de Barcelona fins al 28 d’octubre. Hora de Joglar i la Balkan Paradise Orchestra, el pintor Joma juntament amb Tere Galceran o Raquel Lúa i Amaia Miranda són alguns dels noms que participen en la setena edició i que exemplifiq­uen aquest projecte de naturalesa bicèfala on la creativita­t musical és la pedra angular que uneix els diferents artistes.

Carola Ortiz és part d’una jove i talentosa generació i ha actuat amb artistes de talla nacional i internacio­nal com Coetus, Giulia Valle, Rocío Márquez, El Niño de Elche o Raúl Rodríguez. Aquest vespre, l’univers creatiu més proper de la clarinetis­ta l’acompanyar­à a l’escenari.

 ??  ?? CENTRE ARTESÀ TRADICIONÀ­RIUS. 19.30 HORES
CENTRE ARTESÀ TRADICIONÀ­RIUS. 19.30 HORES

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain