La Vanguardia (Català-1ª edició)

Mou s’encara amb un ajudant de Sarri

- BARCELONA Redacció

No hi ha res que remogui més les entranyes a José Mourinho que ser degradat a Stamford Bridge, la que va ser la seva primera casa a Anglaterra i on va guanyar tres vegades la Premier, com ell mateix es va encarregar de recordar amb la mà a la grada al final. L’entrenador portuguès, que arribava amb problemes amb el Manchester United, va protagonit­zar una temptativa de baralla amb un assistent del Chelsea que va celebrar el 2-2 al 96 davant de la banqueta del United.

El gol de Barkley va provocar eufòria i Marco Ianni, a qui Maurizio Sarri es va endur de Nàpols a Londres, va tancar dues vegades el puny a prop del seient de Mourinho, que es va aixecar com una exhalació per empaitar el tercer ajudant de Sarri. Dos membres de seguretat van haver d’evitar que arribessin a les mans. També els suplents Romero i Fred van calmar el tècnic. Sarri es va acostar al tumult i Azpilicuet­a i Rüdiger van protegir l’italià.

“No feu com tothom i digueu que són ‘coses de Mourinho’, va corregir el periodista després del duel. “No ha estat la meva reacció. Va ser l’assistent de Sarri, de qui ni tan sols sé el nom. Ha estat de molt mal to. Però Sarri se’n va adonar de seguida i es va disculpar. Després del partit l’assistent ha volgut demanar disculpes. Les hi he acceptades perquè jo també he comès errors. Per mi, doncs, la història s’ha acabat”, va concloure Mou. Fins i tot Sarri li va donar la raó. “No vaig veure el que va passar però després de parlar amb en José i amb el membre del meu equip, entenc que estem en el bàndol dolent”, va lamentar l’italià, que a més va caure del coliderat.

 ?? DYLAN MARTINEZ / REUTERS ?? Dos stewards s’interposen entre Mourinho i Marco Ianni, d’esquena
DYLAN MARTINEZ / REUTERS Dos stewards s’interposen entre Mourinho i Marco Ianni, d’esquena

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain