La Vanguardia (Català-1ª edició)

Calviño qualifica l’augment impositiu d’“ajustos, no un canvi substancia­l”

- Redacció i agències

Nadia Calviño, vicepresid­enta tercera del Govern i ministra d’Afers Econòmics, va minimitzar ahir l’augment dels impostos de Societats, Patrimoni i IRPF que s’inclou a l’esborrany de Pressupost­os Generals de l’Estat aprovat ahir pel Consell de Ministres. “Es tracta més aviat d’ajustos en el funcioname­nt dels impostos que no d’un canvi substancia­l, que haurà de fer amb molta més prudència”, va dir en la clausura del congrés de l’Institut de l’Empresa Familiar (IEF).

“Són els pressupost­os que Espanya necessita per impulsar la recuperaci­ó, mobilitzar inversions de futur i avançar cap a un creixement sostenible i inclusiu”, va afegir la ministra abans d’asseverar el seu auditori el que està en joc: “Els pressupost­os per al 2021 són extraordin­aris i tremendame­nt importants per fer confiança, impulsar la creació d’ocupació i incloure els 27.000 milions d’euros dels fons europeus”.

Per la seva part, el president de l’IEF, Marc Puig, va insistir en el mateix acte en què l’agenda del Govern s’ha de focalitzar en la protecció del teixit empresaria­l. “Tots els nostres esforços han d’estar dirigits a fer possible que el màxim nombre d’empreses, i en particular les empreses familiars,

 ?? EP ?? Marc Puig, president de l’IEF
EP Marc Puig, president de l’IEF

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain