La Vanguardia (Català-1ª edició)

Bisbal, Zanetti i la Bianca surten de l’hospital

-

David Bisbal i Rosanna Zanetti van abandonar dimarts a la nit l’hospital Ruber Internacio­nal, on diumenge va néixer la Bianca, el seu segon fill en comú. Els feliços pares van saludar els mitjans des de la porta del centre mèdic. La model veneçolana, amb una vistosa jaqueta de quadres, portava la nena a coll, tapada amb una manta de color rosa, mentre que el cantant anava de negre. La parella té un altre fill, en Matteo, de gairebé un any i mig, i Bisbal també és pare d’una altra nena, l’Ella, de 10.

Johnson, germana del primer ministre britànic, Boris Johnson, ha recordat en una entrevista a AirMail el que li va explicar Carolyn Bartholome­w, antiga companya de pis de Diana de Gal·les. Bartholome­w també estava asseguda al costat dels Clooney a la capella, i mentre esperaven que comencés la missa,va conversar amb ells. Entre les preguntes que els va fer hi havia la més òbvia: com van conèixer els nuvis. “No els coneixem”, va ser la resposta inesperada que va rebre.

Johnson, després d’aquesta revelació, va assenyalar que, òbviament, a la llista “particular” de convidats del duc i la duquessa, que incloïa la tennista Serena Williams, la comunicado­ra Oprah

Winfrey o el matrimoni Beckham, “no podrien ser tots vells i estimats amics de la parella nupcial”.

Els Clooney van ser dels convidats que més expectació van despertar quan van arribar a la capella. L’advocada, amb un vestit amb faldilla asimètrica de Stella McCartney i pamela a joc de Stephen Jones, va destacar per la seva elegant tria de color mostassa. L’actor anava coordinat amb ella, amb una corbata de ratlles i un mocador del mateix to sobre el seu vestit gris.

Malgrat que al seu dia els Clooney formessin part de “la quota Hollywood” per donar més realçament i potser per complaure Meghan, el cert és que arran del casament reial van estrènyer lligams amb els Sussex. Els acabats de casar van passar uns dies aquell mateix estiu a Villa Oleandra, la mansió que l’actor té al llac Como. I l’actor i la seva dona han acollit els royals a la seva mansió d’Oxfordshir­e almenys dues vegades, segons el llibre sobre els Sussex Finding freedom.

L’actor, sempre que se li ha preguntat, ha defensat l’esposa del príncep Enric i fins i tot va arribar a comparar l’assetjamen­t denunciat per Meghan amb el que va viure lady Di. “És una dona que està embarassad­a de set mesos i l’estan perseguint i denigrant igual que van fer amb Diana. La història s’està repetint”, va alertar sobre la persecució que estava suportant la duquessa abans d’abandonar les seves obligacion­s oficials i traslladar­se amb Enric i el seu fill, primer al Canadà i després a Los Angeles.

Es va arribar a dir que Clooney era el padrí d’Archie, el fill dels ducs, cosa que l’oscaritzat cineasta va negar amb humor al·ludint a la paternitat dels seus bessons, que no li deixava temps lliure.

La germana del premier britànic ha revelat què li va explicar una convidada a l’enllaç dels ducs

 ?? RAÚL TERREL / EP ??
RAÚL TERREL / EP
 ?? POOL / REUTERS ?? Els més elegants Amal i George Clooney van destacar pels seus looks el dia del casament d’Enric i
Meghan, amb qui després, potser arran de l’enllaç, sembla que han forjat una bona amistat
POOL / REUTERS Els més elegants Amal i George Clooney van destacar pels seus looks el dia del casament d’Enric i Meghan, amb qui després, potser arran de l’enllaç, sembla que han forjat una bona amistat

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain